Terug naar resultaten

Vakantiedorp Bramberg

Parkleiding

Auke en Jeanine Dijkstra

Beste vakantiegangers (in spe),

Zowel voor rustzoekers als voor actievelingen is het een goed idee om er even lekker tussenuit te gaan op een prachtige locatie in de Oostenrijkse bergen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos: een wandeling met uitzicht op de 3665 meter hoge Großvenediger, een bezoek aan een waterval of een dag vermaak in en rond een bergmeer. Doet u het liever wat rustiger aan dan kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een museum in een karakteristiek bergdorpje, een rit maken met een kabelbaan of natuurlijk een boek lezen op het balkon. Als het wat ruiger mag: raften, mountainbiken en paragliden behoren ook tot de mogelijkheden.

Klinkt als een vakantie om voor te tekenen toch? Er is nog een belangrijke extra: het unieke O&S-concept. Daarmee kunt u (vrijblijvend!) meerwaarde aan de vakantie toevoegen in de vorm van bezinning, ontmoeting en ontspanning. Als parkleiding organiseren we drie keer per week een gezamenlijke activiteit. Voor de avonden is er een gevarieerd activiteitenprogramma: denk aan activiteiten als een voetbal- en volleybaltoernooi en levend stratego. Later op de avond is er voor jongeren de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Ook hopen we elkaar te treffen rondom Gods Woord tijdens de zondagse kerkdiensten en de sing-in.

Als u al vaker op een christelijk vakantiepark van O&S bent geweest, dan weet u dat het bovenstaande voor herhaling vatbaar blijkt te zijn. Daar kunnen wij over mee praten, zowel als gast als vanuit het teamwerk. Auke heeft vier keer een maand een combinatiefunctie parkleiding/recreatieteam gedaan in de Zwitserse Alpen en daar hebben wij elkaar ook ontmoet. Komende zomer zetten we ons in om een bijdrage te leveren aan een ontspannende vakantie in Neukirchen of één van de omliggend dorpen.

Graag tot ziens in Oostenrijk!

Auke en Jeanine

Wij helpen u met al uw vragen