Gaschurn, Vorarlberg, Oostenrijk

Breda - Gaschurn ca. 841 km

2 - 6 persoonsaccommodaties

KERKDIENSTEN

PARKLEIDER

8.5

Resort Montafon 50PLUS

Gaschurn, Vorarlberg, Oostenrijk

 • 8 personen

Kenmerken

 • Buitenzwembad

 • Wasserette

 • Montafoner Gästekarte

 • Wellness

 • Tafeltennis

 • Omboekservice t/m 29/2/2024

 • O&S-concept 12/7 - 26/7/2024

50-plussers

​​​​​​​​​​​​​Normaal ging u met het hele gezin naar één van onze christelijke vakantieparken, waar gezelligheid en saamhorigheid werd ervaren, maar waar mooie ontmoetingen plaatsvonden rondom de Nederlandstalige kerkdiensten of bij het volleybalveld. Nu de kinderen niet meer meegaan is het even puzzelen naar de juiste invulling van uw vakantie. Natuurlijk is het heerlijk om samen op vakantie te gaan, maar ergens mist u toch het speciale gevoel van een christelijk vakantiepark. Dit nieuwe concept voorziet hierin!

O&S biedt diverse activiteiten en uitstapjes aan die afgestemd zijn op uw wensen. U bepaalt zelf aan welke activiteiten u deelneemt, want niets is verplicht.
​​​​​​​
​​​​​​​Bent u alleen of wilt u met vrienden? Ook dan bent u welkom! ​

Omschrijving

Resort Gaschurn is gelegen midden in het populaire berggebied Silvretta Montafon. Het kleinschalige christelijke vakantiepark bestaat uit drie bij elkaar liggende gebouwen. De 37 appartementen zijn met zorg ingericht en van goede kwaliteit. Voor de warme dagen zorgt het buitenbad voor verkoeling en plezier.

Resort Montafon ligt op ca. 950 meter hoogte dat resulteert in een aangename temperatuur tijdens de zomermaanden. Op korte loopafstand bevinden zich restaurants, winkelstraat, supermarkt en een kabelbaanstation. Vanwege de centrale ligging is alles binnen korte rij/loopafstand. Dat is ook maar goed want er is zoveel te zien en te beleven! Rondom christelijk resort Montafon bevinden zich een zee van bergtoppen tot 3.000 meter hoog. Niet voor niets dat onze klanten deze ideale locatie weten te waarderen!

Tijdens de 50PLUS-weken organiseren wij, naast een gevarieerd programma, ook Nederlandstalige kerkdiensten.

TIP: bent u van plan om regelmatig een kabelbaan te nemen dan is het raadzaam om de Montafon Brandnertal Card aan te schaffen. Alle 19 geopende bergliften in de regio als ook de Silvrettapas zijn dan geheel gratis te gebruiken.

Christelijk resort montafon

Luxe appartementen

Appartement 115-4

4 personen

0 slaapkamers

1 badkamer

€ 131 gemiddeld
per nacht

Appartement 103-4

4 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 138 gemiddeld
per nacht

Appartement 109-4

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 156 gemiddeld
per nacht

Appartement 107-4

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 156 gemiddeld
per nacht

Appartement 114-4

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 156 gemiddeld
per nacht

Appartement 110-4

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 156 gemiddeld
per nacht

Appartement 113-4

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 156 gemiddeld
per nacht

Appartement 108-4

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 163 gemiddeld
per nacht

Appartement 309-4

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 172 gemiddeld
per nacht

Appartement 104-5

5 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 180 gemiddeld
per nacht

O&S Concept

Periode

D.V. 12 juli t/m 26 juli 2024

Activiteiten

 • ​​​​​​​Vroege wandeltocht
 • Mannen- en vrouwenmoment met Bijbelstudie
 • De parkleiding organiseert 3 keer per week een uitstapje
 • Avondwandeling
 • Gezelschapsspel
 • Kerkdiensten, elke zondag worden twee diensten gehouden in een kerk in de omgeving of op het park. De voorgangers (predikanten, ouderlingen of leraren) komen uit Gereformeerde Gemeenten, Christelijk Gereformeerde kerk, Hersteld Hervormde kerk en Gereformeerde Bond (PKN).
 • Sing-in, elke week wordt er een sing-in gehouden. 

Het bovenstaande overzicht is een richtlijn. Het programma kan wijzigen door bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Het meedoen aan activiteiten is voor eigen risico.

Parkleider

Dave & Karin Scheele
​​​​​​​12 juli t/m 26 juli 2024

Parkleider 12 juli t/m 26 juli 2024

Verrassend! Zo kan je een verblijf op het resort Montafon in het authentieke plaatsje Gaschurn wel noemen. En helemaal als u weet dat Gaschurn in het prachtige Voralgebergte ligt. Resort Montafon is een gezellig resort waar wij in de periode 12 tot en met 26 juli hopen te verblijven. Naast een  zwembad heeft dit resort ook een eigen ruimte, die wij als groep kunnen gebruiken voor onze (avond)activiteiten. De gezellige avonden van de voorgaande 50+ vakanties waren, volgens de deelnemers, onvergetelijk.

Verrassend! Dat zijn ook de activiteiten tijdens de 50+ vakanties. Het zal ook dit jaar weer een gevarieerd en afwisselend programma worden waar voor iedereen wel één of meerdere activiteiten in zit. Als 50 plussers zijn we nog jong genoeg om van alles te ondernemen. Het mooie van O&S vakanties is dat u mee mag doen en tot niets verplicht bent. Al vinden wij het wel heel gezellig als u meedoet.

Verrassend! Zo mogen wij de gesprekken en contacten tijdens een 50+ vakantie wel noemen. Met onze jarenlange ervaring als parkleider zullen wij er ook dit jaar weer alles aan doen om u het goede vakantiegevoel te geven. Ook tijdens deze vakantie zullen "activiteiten" die een meerwaarde geven aan een O&S vakantie in het programma niet ontbreken. Onze ervaring is dat juist deze "activiteiten", het bezig zijn met het woord van God, de onderlinge band versterken.

Wij zien er naar uit om u, bij leven en welzijn, in juli te ontmoeten.

Karin & Dave

In de O&S-conceptperiode worden er elke zondag twee diensten gehouden in Schruns. De voorgangers (predikanten, ouderlingen of leraren) komen uit Gereformeerde Gemeenten, Christelijk Gereformeerde kerk, Hersteld Hervormde kerk en Gereformeerde Bond (PKN).

Deze kerkdiensten zijn ook bij te wonen door vakantiegangers die in de regio verblijven en niet via O&S geboekt hebben. De kerkdiensten worden elk jaar eind juni/begin juli gepubliceerd in het RD en op
kerktijden.nl/buitenland.

Algemeen

Parkleider

Omgeving

Ligging

De luxe appartementen Laijola Resort Gaschurn liggen in de plaats Gaschurn in het mooie gebied Silvretta Montafon in Vorarlberg.​​​​​​​

Klik op het icoontje links bovenin de kaart voor locatie en uitstaptips.

 
 

Snel naar