Gaschurn, Vorarlberg, Oostenrijk

Breda - Gaschurn ca. 841 km

2 - 6 persoonsaccommodaties

KERKDIENSTEN

PARKLEIDER

8.5

Resort Montafon 50PLUS

Gaschurn, Vorarlberg, Oostenrijk

 • 8 personen

Kenmerken

 • Buitenzwembad

 • Wasserette

 • Montafoner Gästekarte

 • Wellness

 • Tafeltennis

 • O&S-concept 12/7 - 26/7/2024

Omschrijving

Resort Montafon is gelegen midden in het populaire berggebied Silvretta Montafon. Het kleinschalige christelijke vakantiepark bestaat uit drie bij elkaar liggende gebouwen. De 37 appartementen zijn met zorg ingericht en van goede kwaliteit. Voor de warme dagen zorgt het buitenbad voor verkoeling en plezier.

Resort Montafon ligt op ca. 950 meter hoogte dat resulteert in een aangename temperatuur tijdens de zomermaanden. Op korte loopafstand bevinden zich restaurants, winkelstraat, supermarkt en een kabelbaanstation. Vanwege de centrale ligging is alles binnen korte rij/loopafstand. Dat is ook maar goed want er is zoveel te zien en te beleven! Rondom christelijk resort Montafon bevinden zich een zee van bergtoppen tot 3.000 meter hoog. Niet voor niets dat onze klanten deze ideale locatie weten te waarderen!

Bent u van plan om regelmatig een kabelbaan te nemen dan is het raadzaam om de Montafon Brandnertal WildPass aan te schaffen. Alle 19 geopende bergliften in de regio als ook de Silvrettapas zijn dan geheel gratis te gebruiken.

Christelijk resort montafon

Luxe appartementen

Appartement 103-4

4 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 138
gemiddeld
per nacht

Appartement 109-4

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 156
gemiddeld
per nacht

Appartement 114-4

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 156
gemiddeld
per nacht

Appartement 110-4

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 156
gemiddeld
per nacht

Appartement 113-4

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 156
gemiddeld
per nacht

Appartement 309-4

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 172
gemiddeld
per nacht

Appartement 206-4

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 175
gemiddeld
per nacht

Appartement 104-5

5 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 180
gemiddeld
per nacht

Appartement 102-6

6 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 183
gemiddeld
per nacht

Appartement 108-4

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 184
gemiddeld
per nacht

O&S Concept

Periode

D.V. 12 juli t/m 26 juli 2024

Activiteiten

 • ​​​​​​​Vroege wandeltocht
 • Mannen- en vrouwenmoment met Bijbelstudie
 • De parkleiding organiseert 3 keer per week een uitstapje
 • Avondwandeling
 • Gezelschapsspel
 • Kerkdiensten, elke zondag worden twee diensten gehouden in een kerk in de omgeving of op het park. De voorgangers (predikanten, ouderlingen of leraren) komen uit Gereformeerde Gemeenten, Christelijk Gereformeerde kerk, Hersteld Hervormde kerk en Gereformeerde Bond (PKN).
 • Sing-in, elke week wordt er een sing-in gehouden. 

Het bovenstaande overzicht is een richtlijn. Het programma kan wijzigen door bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Het meedoen aan activiteiten is voor eigen risico.

Parkleider

Dave & Karin Scheele
​​​​​​​12 juli t/m 26 juli 2024

Parkleider 12 juli t/m 26 juli 2024

Verrassend! Zo kan je een verblijf op het resort Montafon in het authentieke plaatsje Gaschurn wel noemen. En helemaal als u weet dat Gaschurn in het prachtige Voralgebergte ligt. Resort Montafon is een gezellig resort waar wij in de periode 12 tot en met 26 juli hopen te verblijven. Naast een  zwembad heeft dit resort ook een eigen ruimte, die wij als groep kunnen gebruiken voor onze (avond)activiteiten. De gezellige avonden van de voorgaande 50+ vakanties waren, volgens de deelnemers, onvergetelijk.

Verrassend! Dat zijn ook de activiteiten tijdens de 50+ vakanties. Het zal ook dit jaar weer een gevarieerd en afwisselend programma worden waar voor iedereen wel één of meerdere activiteiten in zit. Als 50 plussers zijn we nog jong genoeg om van alles te ondernemen. Het mooie van O&S vakanties is dat u mee mag doen en tot niets verplicht bent. Al vinden wij het wel heel gezellig als u meedoet.

Verrassend! Zo mogen wij de gesprekken en contacten tijdens een 50+ vakantie wel noemen. Met onze jarenlange ervaring als parkleider zullen wij er ook dit jaar weer alles aan doen om u het goede vakantiegevoel te geven. Ook tijdens deze vakantie zullen "activiteiten" die een meerwaarde geven aan een O&S vakantie in het programma niet ontbreken. Onze ervaring is dat juist deze "activiteiten", het bezig zijn met het woord van God, de onderlinge band versterken.

Wij zien er naar uit om u, bij leven en welzijn, in juli te ontmoeten.

Karin & Dave

In de O&S-conceptperiode worden er elke zondag twee diensten in de regio gehouden. De voorgangers (predikanten, ouderlingen of leraren) komen uit Gereformeerde Gemeenten, Christelijk Gereformeerde kerk, Hersteld Hervormde kerk en Gereformeerde Bond (PKN).

Deze kerkdiensten zijn ook bij te wonen door vakantiegangers die in de regio verblijven en niet via O&S geboekt hebben. De kerkdiensten worden elk jaar eind juni/begin juli gepubliceerd in het RD en op
kerktijden.nl/buitenland.

Algemeen

Parkleider

Omgeving

Uitstaptips

Montafon Brandnertal Wildpass

Investeer in onbeperkt bergplezier

De Montafon Brandnertal Wildpass zorgt ervoor dat u onbezorgt en gratis gebruik kunt maken van verschillende activiteiten in het gebied. Houdt u ervan om er veel op uit te trekken? Dan is de inverstering in deze kaart het dubbel en dwars waard. Er zijn twee varianten. 1: Het Vrijetijdsticket is de duurste, maar ook de meest uitgebreide. Hiermee is de tol van de Silvrettapas, alle bergbanen, alle zwembaden en het OV in de regio inclusief. De kaart is vanaf 3 tot 14 dagen te bestellen. Klik hier voor meer informatie. 2: De Seizoenskaart. Hiermee zijn alleen alle bergbanen en de Silvrettatol inclusief. Echter is deze kaart wil stukken goedkoper als je met een groot gezin hebt, je betaalt een vast bedrag voor 2 volwassenen en een onbeperkt aantal kinderen. Bovendien is deze kaart het hele zomerseizoen, dus uw hele verblijf, geldig. Klik hier voor meer informatie.


Erlebnisberg Golm

Bergbelevenis voor het hele gezin

ca. 20 min

Het hele gezin kan hier lekker zijn gang gaan! Er zijn voldoende activiteiten voor jong en oud. Zo is er een glijbanenpad, alpinecoaster en klimbos. Ook aan de kleinere kinderen is gedacht: het Forschungspfad (onderzoekspad) is de ideale combinatie tussen bergwandelen, spelen en onderzoeken voor kinderen vanaf 6 jaar. Klik hier voor meer informatie. Voor de andrinalinezoekers is er een Zipline. Klik hier voor meer informatie.


Silvretta-Hochalpenstraße

Bergpas met stuwmeer

ca. 15 min

Zoek de hoogte van de bergen op via de Silvrettapas. Deze pas is een van de hoogste van Europa. Op het hoogste punt vind je ook meteen het hoogtepunt van de pas: het Silvrettastuwmeer. Op zonnige dagen is het water in het meer helder blauw. Op deze weg moet je tol betalen, dat is gratis met de twee varianten van de Wildpass. Klik hier voor meer informatie.


Mountain Beach

6000m2 aan waterplezier

ca. 20 min

ca. 3 min

Verscholen tussen de bomen, aan de noordkant van Gaschurn ligt dit veelzijdige waterpark. Het heldere water komt uit een bron en is vrij van chloor. Naast de baden zijn er voldoende andere faciliteiten zoals een klimtoren, wildwaterbaan, volleyballveld, speeltuin en ligweides. Klik hier voor meer informatie.


Lünersee

De parel van de Alpen

ca. 50 min

De Lünersee is een van de grootste en hoogstgelegen natuurlijke meren in Oostenrijk. Door de prachtige ligging en het blauwe water wordt het meer door de Vorarlbergers ook wel liefkozend 'De Parel van de Alpen' genoemd. Het is het startpunt van veel verschillende wandeltochten om het meer en de Oostenrijks-Zwitserse grens te ontdekken. Ook vissers en bergbeklimmers komen graag bij het meer. Het meer is alleen te bereiken met de kabelbaan of het wandelpad vanaf de parkeerplaats. Klik hier voor meer informatie.


Bergwandelen

Kilometers aan wandelpaden

Silvretta-Montafon doet niet onder voor andere berggebieden als het gaat om bergwandelen. Er zijn tientallen uitgezette wandelroutes met verschillende moeilijkheidsgraden. Een flink aantal begint in Gaschurn of bij het bergstation van de bergbaan van Gaschurn. Bergschoenen meenemen dus! Klik hier voor meer informatie.


Feldkirch & Schattenburg

Het Oostenrijk van de middeleeuwen

ca. 45 min

Feldkirch heeft één van de beste bewaarde middeleeuwse binnensteden van Oostenrijk. Een iedeale plek om even een dagje te ontsnappen aan de bergen. Klik hier voor meer informatie. Naast het oude stadshart is het ook de moeite waard om het middeleeuwse kasteel Schattenburg te bezoeken. Klik hier voor meer informatie.


Liechtenstein

Wie het kleine niet eert...

ca. 70 min

Ondanks dat Liechtenstein in veel gevallen over het hoofd wordt gezien, is het zeker de moeite waard om het dwergstaatje met een bezoek te vereren. Zo wordt het door Oostenrijk en Zwitserland ingeklemde Liechtenstein onder andere gevonden door bankiers, bergbeklimmers, cultuursnuivers en dagjesmensen. Struin door de straatjes van de hoofdstad Vaduz en bekijk de etalages van de vele juweliers. Of bezoek het kasteel waar de Vorst van Liechtenstein woont, die ver boven Vaduz uittroont. Klik hier voor meer informatie.


Bürser Schlucht

Kloofwandeling

ca. 35 min

De Bürser Schlucht is één van de mooiste kloven in de Alpen die uitgesleten is door een rivier. Wandel langs het water en de rotsen en ontdek de planten en dieren die typerend zijn voor deze kloof. Klik hier voor meer informatie.


Lindau & het Bodenmeer

Mediterraanse sferen

ca. 60 min

Lindau wordt ook wel de mooiste stad aan het Bodenmeer genoemd. En dat is ook wel zo, als je de Duitse stad vergelijkt met Bregenz, in het Oostenrijkse deel van het Bodenmeer. Naast de prachtig bewaard gebleven binnenstad kun je ook flaneren over de boulevard. Het lijkt wel of je aan de Franse Rivièra op vakantie bent. Ideaal als tussenstop voor de heen- of terugweg. Klik hier voor meer informatie.

Klik op het icoontje linksboven in de kaart voor meer uitstaptips en andere locaties.

 
 

Snel naar