Christelijke vakantieparken in Frankrijk

Christelijke vakantieparken in Frankrijk

Boek uw favoriete vakantie op een christelijk vakantiepark in Frankrijk bij O&S!
O&S biedt meerdere christelijke vakantieparken in Frankrijk aan. Deze christelijke vakantieparken zijn gelegen in de Franse Alpen. In de omgeving van deze christelijke vakantieparken kunt u heerlijke wandelingen maken en genieten van de prachtige natuur.

Genieten voor iedereen!

Tijdens de zomervakantie wordt het O&S-concept aangeboden. Dit betekent dat er een christelijke parkleider aanwezig is, die verschillende groepsactiviteiten organiseert en dient als aanspreekpunt voor u als klant. Naast een parkleider is er ook een christelijk recreatieteam aanwezig op de parken die de activiteiten voor de jeugd zullen organiseren.
Verder zorgt O&S ervoor dat er Nederlandse kerkdiensten in het buitenland worden verzorgd. Dit betekent dat er een Nederlandstalige kerkdienst is in de omgeving van het park, of op het park zelf.

Klik hier voor meer informatie over het O&S-concept.

Bekijk alle christelijke vakantieparken in Frankrijk

Resort Les Menuires

Les Menuires > Savoie > Frankrijk

Het christelijk vakantiepark Resort Les Menuires ligt in Les Menuires in het Franse departement Savoie.

  • Mooi wandelgebied
  • Zwembad
  • 4 - 12 persoonsaccommodaties
  • O&S-concept 14 juli - 11 augustus 2023

Resort Les Portes du Grand Massif

Flaine > Haute-Savoie > Frankrijk

Luxe appartementen en chalets voor 2 tot 12 personen zijn verdeeld over een groot aantal gebouwen.

  • Panoramisch uitzicht
  • Zwembad
  • 2 - 12 persoonsaccommodaties
  • O&S concept 21 juli - 18 augustus 2023

Christelijke vakantieparken in Frankrijk

O&S biedt meerdere christelijke vakantieparken in Frankrijk aan. Deze christelijke familieparken zijn gelegen in de Franse Alpen. In de omgeving van deze christelijke vakantieparken zijn er genoeg uitstapjes mogelijk en er zijn prachtige wandelingen en fietstochten te maken. Elk christelijk vakantiepark in Frankrijk is uniek. De parken verschillen in type huizen, faciliteiten op het park en natuurlijk de ligging.

​​​​​​​Christelijk resort in Frankrijk: Resort Les Portes du Grand Massif. Dit christelijke resort in de Franse Alpen is een kleinschalige locatie met ongeveer 45 eenheden. Het resort ligt op 1850 meter hoogte en vanaf uw balkon of terras heeft u een prachtig uitzicht over het dal en de bergen in de omgeving van het park. Het gebied rondom het christelijke resort in Frankrijk heeft als hoogtepunt de Mont Blanc, met haar hoogste top van 4800 meter. De Mont Blanc is een must om van dichtbij te bekijken als u verblijft op het christelijke vakantiepark. Naast de bergen, waar je kunt wandelen, fietsen, mountainbiken en raften, zijn er indrukwekkende meren en oude steden in de omgeving om te bezichtigen. Bovendien is er op het christelijke vakantiepark een verwarmd binnenbad waar u gratis gebruik van kunt maken.

Christelijk resort in Frankrijk: Resort Les Menuires. Dit christelijke vakantiepark is gelegen in het grootste wandelgebied van de Trois Vallées in de Franse Alpen. Het is natuurlijk niet moeilijk om te bedenken dat er ontzettend veel mogelijkheden in de omgeving van het christelijke park zijn om te wandelen. Het centrum van het dorp ligt op ongeveer 800 meter van het park. In het dorp treft u meerdere restaurants en winkels aan. De supermarkt ligt direct naast het christelijke resort. Verder is er op het park een verwarmd binnenzwembad te vinden. De toegang is gratis voor de vakantiegasten van het resort. 

Op alle christelijke vakantieparken in Frankrijk wordt het O&S-concept aangeboden. Het O&S-concept houdt in dat er op het park een christelijke parkleider aanwezig is. De parkleider is het aanspreekpunt op het park en zal een aantal uitstapjes organiseren voor alle gasten.
Bovendien is er een christelijk recreatieteam aanwezig op de christelijke vakantieparken in Frankrijk. Het recreatieteam zal zorgen voor het vermaak van de kinderen. Zowel 's ochtends als 's avonds zijn er activiteiten voor de aanwezige jeugd. Dit zorgt voor een geweldige sfeer en een echt groepsgevoel onder de jeugd, maar het is ook voor de ouders een mogelijkheid om contact te hebben met andere vakantiegasten en nieuwe contacten op te bouwen.

Verder zorgt O&S ervoor dat er op het park, of in een kerk in de omgeving van het park, Nederlandstalige kerkdiensten plaatsvinden op de zondagen. Natuurlijk is het verder mogelijk om kerkdiensten van de plaatselijke gemeente bij te wonen. O&S werkt waar mogelijk samen met de plaatselijke gemeente om gebruik te kunnen maken van het kerkgebouw.