Christelijke vakantieparken in Frankrijk

Boek nu uw vakantie naar een christelijk vakantiepark in Frankrijk bij O&S!
O&S biedt meerdere christelijke vakantieparken in Frankrijk aan. Deze christelijke vakantieparken zijn gelegen in de Franse Alpen en in de Lot. In de omgeving van deze christelijke vakantieparken kunt u heerlijke wandelingen maken en genieten van de prachtige natuur en interactieve activiteiten.
​​​​​​​

Genieten voor iedereen!

Tijdens de zomervakantie wordt het O&S-concept aangeboden. Dit betekent dat er een christelijke parkleider aanwezig is, die verschillende groepsactiviteiten organiseert en dient als aanspreekpunt voor u als klant. Naast een parkleider is er ook een christelijk recreatieteam aanwezig op de parken die de activiteiten voor de jeugd zullen organiseren.
Verder zorgt O&S ervoor dat er Nederlandse kerkdiensten in het buitenland worden verzorgd. Dit betekent dat er een Nederlandstalige kerkdienst is in de omgeving van het park, of op het park zelf.


Klik hier voor meer informatie over het O&S-concept.

Bekijk alle christelijke vakantieparken in Frankrijk

Resort Les Portes du Grand Massif

Flaine > Haute-Savoie > Frankrijk

Uitzicht gegarandeerd en centraal gelegen tussen Genève, Annecy en Chamonix-Mont-Blanc

 • Panoramisch uitzicht
 • Zwembad
 • 2 - 12 persoonsaccommodaties
 • O&S concept 19 juli - 16 augustus 2024

Resort Les Menuires

Les Menuires > Savoie > Frankrijk

Aantrekkelijke appartementen met zwembad in een populair berggebied

 • Mooi wandelgebied
 • Zwembad
 • 4 - 12 persoonsaccommodaties
 • O&S-concept 27 juli - 10 augustus 2024

Vakantiepark Lot-Dordogne

Prayssac > Lot > Frankrijk

Kindvriendelijk vakantiepark aan de Lot in het zonnige hart van Frankrijk

 • Betaalbaar
 • Zwembad op het park
 • 3-12 persoonaccommodaties
 • O&S-concept 27 juli - 10 augustus 2024

Christelijke vakantieparken Frankrijk

O&S biedt in Frankrijk meerdere christelijke vakantieparken aan. De christelijke vakantieparken zijn gelegen in de Franse Alpen en zijn geweldig voor alle vakantiegangers die een actieve vakantie zoeken. De omgeving biedt namelijk genoeg uitstapjes zoals wandelingen, fietstochten, mountainbike routes, meerdere rafting mogelijkheden en nog veel meer. De christelijke vakantieparken liggen allebei in de Franse Alpen, maar zijn op veel gebieden verschillend van elkaar. De ligging is van allebei de parken prachtig en totaal verschillend. Het type huizen is ook anders aangezien het ene park vooral uit huizen bestaat en het andere park voornamelijk uit luxe appartementen.

Naast de christelijke vakantieparken is er een nieuw christelijk vakantiepark in Frankrijk toegevoegd aan de christelijke vakantieparken van O&S Vakanties, namelijk christelijk vakantiepark Lot-Dordogne. Het christelijke vakantiepark ligt aan de Lot vlakbij het Franse departement Dordogne. 

Christelijk resort Les Portes du Grand Massif

Christelijk vakantiepark Les Portes du Grand Massif is een kleinschalig resort met zo’n 45 eenheden. Het resort bevindt zich op een hoogte van 1850 meter en vanaf uw balkon of terras heeft u een prachtig uitzicht over het dal en de bergen rondom het park. In de omgeving van dit christelijke vakantiepark in de Franse Alpen zijn er ontzettend veel uitstapmogelijkheden met als hoogtepunt de Mont Blanc met haar hoogste top van 4800 meter. De Mont Blanc is een must om van dichtbij te bekijken als u verblijft op resort Les Portes du Grand Massif. Daarnaast worden er activiteiten georganiseerd zoals raften, mountainbiken en wandelen. Verder zijn er oude steden en meren in de omgeving te bezichtigen.

Christelijk resort Les Menuires

Christelijk vakantiepark Les Menuires is gelegen in het grootste wandelgebied van de Trois Vallées in de Franse Alpen. Het zal dan ook voor niemand een verrassing zijn dat er veel gewandeld wordt tijdens de zomervakantie. Naast de wandeltochten die georganiseerd worden door de christelijke parkleider, zijn er nog meer activiteiten waar u aan kunt deelnemen. Denk hierbij aan mountainkarten, canyoning en mountainbiken. Een christelijke vakantie is dus absoluut niet saai. Natuurlijk is er meer te doen en te zien. Op zo’n 800 meter van het park ligt het centrum van Les Menuires, waar u winkels en restaurants zal aantreffen. Direct naast het christelijke resort bevindt zich een supermarkt. Verder is er op het park een verwarmd binnenzwembad te vinden. De toegang is gratis voor de vakantiegasten die op het christelijke resort verblijven.

Christelijk vakantiepark Lot-Dordogne

Christelijk vakantiepark Lot-Dordogne is gelegen aan de Lot vlakbij het Franse departement Dordogne. Op het vakantiepark is een zwembad, volleybalveld, een speeltuin en ping-pongtafels. In de directe omgeving van het park is er ontzettend veel te beleven. Er zijn veel prachtige dorpen en steden in de buurt en voor de vakantiegangers die wat meer actief willen zijn, zijn er ontzettend veel mogelijkheden om je te vermaken. Denk hierbij aan kanoën op de Lot, mountainbiken, teambuilding en nog veel meer. Een vakantie op christelijk vakantiepark Lot-Dordogne zal een onvergetelijke ervaring zijn. Op het christelijke vakantiepark in de Lot zal het volledige O&S-concept aangeboden worden, waardoor er voor alle leeftijden genoeg te beleven is. Daarnaast is de omgeving van christelijke vakantiepark Lot-Dordogne prachtig en is er ook voor de jeugd veel te doen.

Christelijke vakantieparken in de Franse Alpen

Een vakantie in de Franse Alpen klinkt voor velen als muziek in de oren. Heerlijke wandelingen maken door de bergen, zwemmen in de vele meren, genieten van de natuur en zo is er nog veel meer op te noemen wat een verblijf op een christelijk vakantiepark in de Franse Alpen perfect zou maken. Naast de activiteiten die op ieder willekeurig vakantie gedaan kunnen worden, biedt O&S vakanties een programma aan met een diepere laag. Door het samenzijn met gelijkgezinden ontstaat er veel meer verbinding en ga je met elkaar de diepte in. O&S verzorgt bovendien de kerkdiensten in het buitenland op de zondagen van het O&S-concept. Naast de kerkdiensten zijn zondagsrust, wekelijkse sing-ins en gepaste activiteiten belangrijk op de christelijke vakantieparken in de Franse Alpen.

O&S-concept in Frankrijk

Op alle christelijke vakantieparken in Frankrijk wordt het O&S-concept aangeboden voor de O&S-gasten. Het O&S-concept houdt in dat er een christelijke parkleider aanwezig is die meerdere uitstapjes zal organiseren en leiden. Daarnaast is er een christelijk recreatieteam aanwezig. Het recreatieteam zorgt ervoor dat de kinderen en jongeren een geweldige vakantie hebben. ‘s Ochtends is er voor de kleinste kinderen een knutselwerkje en voor de wat oudere kinderen is er een sport- & spelactiviteit. In de avond is er voor jong en oud genoeg te beleven zoals een voetbaltoernooi, man-vrouw competitie, volleybal en nog vele andere activiteiten. Voor de jongeren is er de mogelijkheid om als groep samen te komen en met elkaar te chillen rondom een kampvuur of op bijvoorbeeld een groot balkon.

Onder het O&S-concept vallen ook de Nederlandstalige kerkdiensten in Frankrijk. Deze kerkdiensten worden georganiseerd door O&S en zullen plaatsvinden op het park of in een kerk in de omgeving van het park. De kerkdiensten in de Franse Alpen zullen van tevoren aan u doorgegeven worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om kerkdiensten van de plaatselijke gemeente in Frankrijk bij te wonen, hiermee bemoedigt u de plaatselijke gemeente. O&S werkt waar mogelijk samen met de plaatselijke gemeente om gebruik te kunnen maken van een kerkgebouw.