Christelijke vakantieparken in Oostenrijk

O&S biedt meerdere christelijke vakantieparken in Oostenrijk aan. Deze reformatorische vakantieparken liggen in prachtige gebieden. Hierdoor kunt u heerlijke wandelingen maken door de natuur en echt tot rust komen tijdens je vakantie. Naast de wandelingen kunt u er ook voor kiezen om mee te gaan met de groepsactiviteiten. De groepsactiviteiten worden georganiseerd door onze christelijke parkleider, die tevens het aanspreekpunt is op het park tijdens de O&S-periode.

Het christelijke vakantiepark
Pinzgautal ligt op de grens van het Salzburgerland en Tirol. De huizen zijn verspreid over een wat groter gebied met een centraal punt in Neukirchen, waar ook de activiteiten zullen plaatsvinden voor jong en oud. Een gedeelte van de vakantiehuizen ligt op ca. 30 minuten met de auto van het centrale punt. De andere huizen liggen dichterbij Neukirchen. Tijdens de O&S-periode zal er een parkleider aanwezig zijn.

Christelijk familiepark
Gaschurn ligt in Vorarlberg in het mooie gebied Silvretta Montafon. Op dit vakantiepark wordt het O&S-concept aangeboden. Dit houdt in dat er naast een parkleider ook een christelijk recreatieteam aanwezig zal zijn. Hierdoor is een christelijke vakantie voor het hele gezin zeker mogelijk op Resort Gaschurn.

Verder zorgt O&S ervoor dat u een vakantie met kerkdienst in het buitenland kunt hebben. Vanuit O&S wordt er een locatie geregeld voor de Nederlandstalige kerkdiensten in het buitenland. Bij het ene park kan dit betekenen dat het in een kerkgebouw in de omgeving van het park is, bij een ander park kan het zo zijn dat de kerkdienst op het park zelf zal worden gehouden.

Bekijk alle christelijke vakantieparken in Oostenrijk

Neukirchen am Großvenediger

Neukirchen am Großvenediger > Salzburgerland > Oostenrijk

Luxe appartementen inclusief bergkaart in Nationalpark Hohe Tauern

 • Hohe Tauern National Park
 • Gratis Nationalpark Sommercard
 • 4 - 12 persoonsaccommodaties
 • O&S concept 20 juli - 17 augustus 2024

Wald im Pinzgau

Wald im Pinzgau > Salzburgerland > Oostenrijk

Vakantiepark met Luxe chalets en gratis zwembad in Nationalpark Hohe Tauern

 • Gratis gebruik Kristallbad
 • Zonnige ligging
 • 8 - 24 persoonsaccommodaties
 • O&S concept 20 juli - 17 augustus 2024

Hochkrimml

Hochkrimml > Salzburgerland > Oostenrijk

Ervaar de rust en het uitzicht op de bergalm van Silberleiten

 • Bij Krimml watervallen
 • Zwemmen in stuwmeer
 • 4 - 22 persoonsaccommodaties
 • O&S concept 20 juli - 17 augustus 2024

Resort Gaschurn

Gaschurn > Vorarlberg > Oostenrijk

Luxe appartementen met zwembad in het hart van Silvretta Montafon

 • Uitzicht op de bergen
 • Verwarmd zwembad
 • 2 - 8 persoonsaccommodaties
 • O&S-concept 26 juli - 9 augustus 2024

Christelijke vakantieparken in Oostenrijk

O&S biedt meerdere christelijke vakantieparken aan in Oostenrijk. Dit om ervoor te zorgen dat er voor veel mensen de mogelijkheid is om op vakantie te gaan naar Oostenrijk. De laatste jaren is er veel vraag naar christelijke vakantieparken in Oostenrijk. Dus u moet er zo snel mogelijk bij zijn om een plaatsje te hebben op een christelijk vakantiepark in Oostenrijk. Door de mooie omgeving zijn er ontzettend veel uitstapjes mogelijk. Een gedeelte van de activiteiten wordt georganiseerd door de christelijke parkleider van O&S Vakanties.

De christelijke vakantieparken in Oostenrijk zijn perfect voor een vakantie met het hele gezin. Op de christelijke vakantieparken zijn er genoeg mogelijkheden voor de kinderen om zich te vermaken en er is een enthousiast O&S-team aanwezig om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Als de kinderen genieten en bezig zijn, dan hebben de ouders ook eindelijk vakantie.

Bij een verblijf op een van de christelijke vakantieparken in Oostenrijk krijgt u extra voordelen. Dat kan zijn in de vorm van een voordeelkaart. Met een voordeelkaart krijgt u in Oostenrijk korting op bergliften, musea en nog veel meer uitstapjes. Dit maakt een vakantie in Oostenrijk een stuk goedkoper en kunt u veel meer uitstapjes ondernemen dan u in eerste instantie in gedachten had.


Christelijk resort Gaschurn

Een van de christelijke vakantieparken in Oostenrijk is Resort Gaschurn. Dit christelijke vakantiepark is gelegen in het prachtige Brandnertal. Op het resort is er genoeg te doen. Op het park zijn voldoende faciliteiten om te kunnen genieten van uw vakantie. Verder is er in de omgeving genoeg te beleven. Zo krijgt u bij uw verblijf op christelijk vakantiepark Gaschurn de Montafon Brandnertal Card. Met deze gezinskaart krijgt u korting op uitstapjes en bergliften. Hierdoor zijn er veel uitstapjes mogelijk en kunt u optimaal genieten van uw vakantie in Oostenrijk.

Naast alle uitstapjes die u zelf kunt ondernemen, zijn er ook groepsactiviteiten waar u aan kunt deelnemen. Deze groepsactiviteiten worden georganiseerd door de christelijke parkleider van O&S. De groepsactiviteiten zorgen voor een hechte en ontspannen sfeer op de parken. Als je als groep op stap gaat zie je ontzettend veel en leert u meteen de andere gasten kennen. Voor de kinderen en de jongeren is het christelijke recreatieteam aanwezig om activiteiten te organiseren zoals knutselen, sport & spel en chill-avonden. Er is voor alle leeftijden dus genoeg te doen op christelijk vakantiepark Gaschurn in Oostenrijk.


Christelijk vakantiepark Pinzgautal

Het andere christelijke vakantiepark in Oostenrijk is vakantiepark Pinzgautal. Dit christelijke vakantiepark is verspreid over meerdere dorpen in het Pinzgautal. De dorpen waar de vakantiehuizen zich bevinden zijn Neukirchen am Großvenediger, Wald im Pinzgau en Hochkrimml-Königsleiten. Het centrale punt is Neukirchen waar dan ook de activiteiten worden georganiseerd. Op christelijk vakantiepark Pinzgautal is er natuurlijk een christelijke parkleider aanwezig die meerdere groepsactiviteiten zal organiseren. Verder is er een christelijk recreatieteam aanwezig zodat er voor alle leeftijden genoeg te beleven is. Kortom, een vakantie in het Pinzgautal zal een onvergetelijke vakantie worden!

O&S-concept in Oostenrijk

Op alle christelijke vakantieparken in Oostenrijk wordt het O&S-concept aangeboden voor de O&S-gasten. Het O&S-concept houdt in dat er een christelijke parkleider aanwezig is om meerdere uitstapjes te organiseren en te leiden. De activiteiten verschillen per locatie, maar op iedere locatie kunt u rekenen op meerdere wandelingen en een aantal sportieve activiteiten. Daarnaast is de parkleider het eerste aanspreekpunt voor vragen van de vakantiegasten. Verder is er een christelijk recreatieteam aanwezig op de parken. Bij christelijk resort Gaschurn is er een ochtend- en avondprogramma voor de kinderen, jongeren en ‘s avonds kunnen de volwassenen zo nu en dan ook meedoen. In het Pinzgautal zorgt het recreatieteam alleen voor avondactiviteiten, omdat het voor sommige gasten verder rijden is. (Bijna) Iedere avond kunnen de jongeren op beide locaties met elkaar chillen en samen activiteiten of spellen doen. Dit geeft een geweldige sfeer onder de jongeren en het zorgt ervoor dat ze toch ieder jaar weer mee gaan op vakantie.

Onder het O&S-concept vallen ook de Nederlandstalige kerkdiensten in Oostenrijk. Ieder jaar organiseert O&S Vakanties kerkdiensten in het buitenland. Ook in Oostenrijk worden er voor iedere locatie kerkdiensten georganiseerd. De diensten worden gehouden in een kerk in de omgeving van het park of op het park zelf. De kerkdiensten in Oostenrijk zullen van tevoren aan u als vakantiegast worden doorgegeven. Natuurlijk is het ook mogelijk om kerkdiensten bij te wonen van de plaatselijke gemeente in Oostenrijk, hiermee bemoedigt u de gemeente ter plaatse. O&S werkt waar mogelijk ook samen met de plaatselijke gemeenten om gebruik te kunnen maken van een kerkgebouw. Naast de kerkdiensten worden er wekelijks sing-ins gehouden voor alle leeftijden. Iedere zondag is er voor de jongeren een preekbespreking waarbij ze hele waardevolle gesprekken voeren over het geloof.