Christelijke vakantieparken in Oostenrijk

Christelijke vakantieparken in Oostenrijk

O&S biedt meerdere christelijke vakantieparken in Oostenrijk aan. Deze reformatorische vakantieparken liggen in prachtige gebieden. Hierdoor kunt u heerlijke wandelingen maken door de natuur en echt tot rust komen tijdens je vakantie. Naast de wandelingen kunt u er ook voor kiezen om mee te gaan met de groepsactiviteiten. De groepsactiviteiten worden georganiseerd door onze christelijke parkleider, die tevens het aanspreekpunt is op het park tijdens de O&S-periode.

Het christelijke vakantiepark Wald im Pinzgau ligt op de grens van het Salzburgerland en Tirol. De huizen zijn verspreid over een wat groter gebied met een centraal punt in Neukirchen, waar ook de activiteiten zullen plaatsvinden voor jong en oud. Een gedeelte van de vakantiehuizen ligt op ca. 30 minuten met de auto van het centrale punt. De andere huizen liggen dichterbij Neukirchen. Tijdens de O&S-periode zal er een parkleider aanwezig zijn.

Christelijk familiepark Gaschurn ligt in Vorarlberg in het mooie gebied Silvretta Montafon. Op dit vakantiepark wordt het O&S-concept aangeboden. Dit houdt in dat er naast een parkleider ook een christelijk recreatieteam aanwezig zal zijn. Hierdoor is een christelijke vakantie voor het hele gezin zeker mogelijk op Resort Gaschurn.

Verder zorgt O&S ervoor dat u een vakantie met kerkdienst in het buitenland kunt hebben. Vanuit O&S wordt er een locatie geregeld voor de Nederlandstalige kerkdiensten in het buitenland. Bij het ene park kan dit betekenen dat het in een kerkgebouw in de omgeving van het park is, bij een ander park kan het zo zijn dat de kerkdienst op het park zelf zal worden gehouden.

Bekijk alle christelijke vakantieparken in Oostenrijk

Hochkrimml - Königsleiten

Hochkrimml - Königsleiten > Salzburgerland > Oostenrijk

Hochkrimml en Königsleiten zijn twee bergdorpen met typisch Oostenrijkse bergchalets en appartementen, midden in de vakantieregio Hohe Tauern Nationaal Park.

 • Bij Krimml watervallen
 • Zwemmen in stuwmeer
 • 4 - 22 persoonsaccommodaties
 • O&S concept 22 juli - 19 augustus 2023

Wald im Pinzgau

Wald im Pinzgau > Salzburgerland > Oostenrijk

Kleinschalig vakantiepark met luxe chalets. De chalets bieden een schitterend uitzicht op de bergen.

 • Gratis gebruik Kristallbad
 • Zonnige ligging
 • 8 - 24 persoonsaccommodaties
 • O&S concept 22 juli - 19 augustus 2023

Neukirchen am Großvenediger

Neukirchen am Großvenediger > Salzburgerland > Oostenrijk

Ideaal uitgangspunt voor sportmogelijkheden, rust, prachtige natuur en schitterende uitzichten.

 • Hohe Tauern National Park
 • Gratis Nationalpark Sommercard
 • 4 - 12 persoonsaccommodaties
 • O&S concept 22 juli - 19 augustus 2023

Resort Gaschurn

Gaschurn > Vorarlberg > Oostenrijk

De luxe appartementen Laijola Resort Gaschurn liggen in de plaats Gaschurn in het mooie gebied Silvretta Montafon in Vorarlberg.

 • Uitzicht op de bergen
 • Verwarmd zwembad
 • 2 - 8 persoonsaccommodaties
 • O&S-concept 28 juli - 11 augustus 2023

O&S beschikt over meerdere christelijke vakantieparken in Oostenrijk. Deze christelijke vakantieparken liggen verspreid over prachtige gebieden in Oostenrijk. In deze prachtige gebieden in Oostenrijk is het mogelijk om prachtige wandelingen te maken. Door de mooie omgeving worden er ook veel groepsactiviteiten georganiseerd waar u aan kunt deelnemen. De groepsactiviteiten worden georganiseerd door onze christelijke parkleider, die tevens het aanspreekpunt is op het reformatorische vakantiepark tijdens de O&S-periode.

​​​​​​​De reformatorische vakantieparken in Oostenrijk zijn perfect voor een vakantie met het hele gezin. Op de christelijke parken zijn er genoeg mogelijkheden voor de kinderen om zich te vermaken en er is een christelijk recreatieteam aanwezig op de christelijke parken in Oostenrijk. Voor de kinderen is er dan genoeg te beleven en beleven ze een perfecte vakantie op één van onze christelijke vakantieparken.

Tijdens een verblijf op één van de christelijke vakantieparken in Oostenrijk kunt u gebruik maken van de aangeboden luxe. Dat kan betekenen dat er een voordeelkaart te krijgen is, waardoor u korting kunt krijgen op bergliften, musea en andere uitstapjes. Dit maakt het heel aantrekkelijk om je vakantie vol te plannen met activiteiten en een geweldige vakantie te beleven op één van onze christelijke vakantieparken in Oostenrijk.

Een van de christelijke vakantieparken in Oostenrijk is christelijk resort Gaschurn. Dit christelijke resort is gelegen in het prachtige gebied Brandnertal. Op dit christelijke vakantiepark in Oostenrijk is er genoeg te doen. Naast de faciliteiten op het park is er in de omgeving genoeg te beleven. Bij de accommodaties op christelijk resort Gaschurn krijgt u standaard de Montafon Brandnertal Card. Met deze gezinskaart krijgt u kortingen op uitstapjes en bergliften. Hierdoor zijn er nog veel meer uitstapjes mogelijk en is er genoeg te beleven.
​​​​​​​Naast alle uitstapjes die u zelf kunt ondernemen, zijn er ook nog groepsactiviteiten die georganiseerd zullen worden door onze christelijke parkleider. Voor de kinderen worden er genoeg activiteiten georganiseerd. Het christelijke recreatieteam heeft een breed programma voor alle leeftijden, zodat het voor iedereen een geslaagde gezinsvakantie wordt.

Het andere christelijke vakantiepark in Oostenrijk, is christelijk vakantiepark Wald im Pinzgau. Dit christelijke vakantiepark is verdeeld over 3 dorpjes; Neukirchen, Wald im Pinzgau en Hochkrimml. Neukirchen en Wald im Pinzgau liggen dicht bij elkaar en de vakantiegasten kunnen dan ook aan alle activiteiten kunnen deelnemen. De vakantiegasten in Hochkrimml moeten wat verder reizen naar de centrale plaats en zullen dan ook minder snel aan alle activiteiten deelnemen. Op het christelijke vakantiepark in het Pinzgautal is er uiteraard een christelijke parkleider aanwezig samen met een christelijk recreatieteam. Hierdoor is er voor alle leeftijden genoeg te beleven en is het alleen maar genieten op dit christelijk vakantiepark in de bergen.

Op de christelijke vakantieparken in Oostenrijk wordt er rekening gehouden met de zondagsrust. Dit zorgt ervoor dat het voor iedereen naar wens is op het park. Verder zorgt O&S ervoor dat er op zondag nederlandstalige kerkdiensten in het buitenland zijn. De nederlandstalige kerkdiensten zullen plaatsvinden op het park of in een kerk in de omgeving van het park. De voorgangers komen uit Gereformeerde Gemeenten, Christelijk Gereformeerde Kerk, Hersteld Hervormde Kerk en Gereformeerde Bond (PKN). Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om naar een dienst van de plaatselijke gemeente te gaan, hiermee bemoedigt u de gemeente ter plaatse.