Christelijke vakantieparken

Vakantiehuis zoeken

Christelijke vakantieparken 2024

In de komende periode komt het aanbod voor 2024 beschikbaar op onze website! Zit uw vakantiehuis er (nog) niet bij? Neem contact met ons op! Dan zorgen wij dat u als eerste kunt kiezen uit het nieuwe aanbod voor 2024!

Christelijke vakantieparken

Am Holsterturm

Am Holsterturm is een christelijk vakantiepark in Duitsland, dichtbij het Teutoburgerwoud. Inclusief O&S-concept!

Les Menuires

Resort Les Menuires is een christelijk vakantiepark in Frankrijk, in de Franse Alpen. Inclusief O&S-concept!

Les Portes du Grand Massif

Resort Les Portes du Grand Massif is een christelijk vakantiepark in Frankrijk bij het dorp Flaine. Inclusief O&S-concept!

Holiday Hill

Holiday Hill is een christelijk vakantiepark in Tsjechië vlakbij het Reuzengebregte. Inclusief O&S-concept!

Gaschurn

Resort Gaschurn is een christelijk vakantiepark in Oostenrijk, in Vorarlberg. Inclusief O&S-concept!

Pinzgautal

Meerdere christelijke vakantiedorpen bij elkaar in het Pinzgautal in Oostenrijk. Inclusief O&S-concept!

Thyon 2000

Resort Thyon 2000 is een christelijk vakantiepark in Wallis, Zwitserland. Inclusief O&S-concept! 

Familiepark Nunspeet

Familiepark Nunspeet is een christelijk vakantiepark in Nederland aan het Veluwemeer.

Hoge Hexel

Vakantiepark Hoge Hexel is een christelijk vakantiepark in Nederland aan de rand van de Twentse bossen.

Het O&S-concept

Lees hier meer

Christelijke vakantieparken in Duitsland

Christelijke vakantieparken in Duitsland zijn ieder jaar weer heel populair onder de christelijke vakantiegasten. De christelijke vakantieparken zijn vaak minder ver weg en er is heel veel te zien en te beleven in Duitsland tijdens de zomervakantie. Veel mensen kiezen voor een reformatorisch vakantiepark, omdat het dus dicht bij huis is en het voor kleine kinderen vaak beter is dat ze niet te lang in de auto hoeven te zitten. Daarnaast kiezen mensen voor een reformatorisch vakantiepark om samen met andere christenen op een park te zitten en een bepaalde sfeer te creëren. 

De sfeer op de christelijke vakantieparken van O&S Vakanties sluit perfect aan bij de wens van de christelijke vakantiegangers. Op de christelijke vakantieparken in Duitsland is er een christelijk recreatieteam en parkleider aanwezig. Hierdoor staan de programma’s voor een gedeelte uit christelijke activiteiten en staat de Bijbel daarin centraal. De georganiseerde activiteiten zorgen ervoor dat de verschillende families veel met elkaar optrekken en dit zorgt voor een hechte groep. 

De activiteiten, die georganiseerd worden door de christelijke parkleider op een van de christelijke parken in Duitsland, vinden vooral plaats in de omgeving van het park en zijn toegankelijk voor iedereen. Dan moet je denken aan prachtige wandelingen, rodelen, mountainbiken etc. De activiteiten van het recreatieteam zijn gericht op de jongeren en zorgen voor een groepsgevoel bij de jongeren. Dit maakt het voor de jeugd ook aantrekkelijk om mee te doen aan andere activiteiten en kunnen ze nieuwe vrienden maken.


Christelijke vakantieparken in Frankrijk

Christelijke vakantieparken in Frankrijk zijn perfect voor christelijke gezinsvakanties. Christelijke gezinsparken in Frankrijk hebben als doel om er voor het hele gezin een onvergetelijke vakantie van te maken. Voor de jeugd zijn de reformatorische vakantieparken in Frankrijk geweldig. Er is altijd nog meer jeugd aanwezig, er worden leuke activiteiten georganiseerd en er is ontzettend veel te beleven op en om het park. De sfeer op de christelijke familieparken in Frankrijk is geweldig. Iedereen kan moeiteloos meedraaien en het is een ontspannen sfeer.

Reformatorische vakantieparken in Zuid-Frankrijk zijn niet ideaal voor jonge gezinnen. Vaak ga je hierheen met de auto en dan is het voor kinderen een hele lange rit. Naar bijvoorbeeld de Franse Alpen scheelt het al heel veel reistijd. Dit is met de nodige tussenstops prima vol te houden voor kinderen. Vaak vinden kinderen het geweldig om op vakantie te gaan naar de bergen. Christelijke vakantieparken in de Franse Alpen zijn dan ook zeer geliefd onder vakantiegangers. Een vakantie in de bergen is voor iedereen genieten. Kinderen kijken hun ogen uit, de jeugd gaat rodelen, mountainbiken of mountaincarten en de volwassenen genieten van de prachtige natuur tijdens een van de wandelingen.

Op de christelijke vakantieparken in Frankrijk zijn er genoeg groepsactiviteiten georganiseerd door de aanwezige parkleider. Het christelijke recreatieteam verzorgt het programma voor de kinderen en de jeugd, zodat er voor iedereen genoeg te beleven is tijdens een vakantie in de Franse Alpen. Naast alle groepsactiviteiten worden er kerkdiensten in het buitenland georganiseerd. Hierdoor zorgt O&S ervoor dat de klanten ook op zondag eensgezind kunnen optrekken met elkaar.


Christelijke vakantieparken in Nederland

Christelijke vakantieparken in Nederland zijn voor veel mensen een laagdrempelige manier om op vakantie te gaan. Het is dicht bij huis en geeft een vertrouwde sfeer. De mensen praten allemaal Nederlands, de omgeving is geweldig en je bent zo weer terug als er iets onverwachts gebeurt. De christelijke vakantieparken in Nederland liggen in de prachtige natuur, namelijk de Veluwe en de Twentse bossen. Hierdoor valt er genoeg te beleven en is er heel veel te zien van al het moois dat de natuur te bieden heeft. 

Voor kinderen is het geweldig om op een christelijk vakantiepark in Nederland te zijn. De kinderen spreken dezelfde taal, er is altijd genoeg te doen op het park en de omgeving is voor kinderen altijd leuk. Kinderen kunnen heerlijk spelen op de christelijke familieparken, omdat er genoeg speeltuinen zijn. Daarnaast ben je op een christelijk vakantiepark in Nederland verzekerd van leuke uitstapjes en wandelingen in de omgeving van het park.

Reformatorische vakantieparken zijn het hele jaar door te boeken. Iedere vakantie geeft weer een andere sfeer aan het park. De zomervakantie en de meivakantie zijn vaak het meest populair voor een verblijf op een christelijk gezinspark in Nederland, maar de herfstvakantie en kerstvakantie doen zeker niet onder als het gaat om populariteit onder de vakantiegasten.


Christelijke vakantieparken in Oostenrijk

Christelijke vakantieparken in Oostenrijk zijn de laatste jaren erg gestegen in populariteit. Oostenrijk is een heerlijk vakantieland. Zowel in de winter als in de zomer is er ontzettend veel te beleven en is het heerlijk om te verblijven op een christelijk vakantiepark in Oostenrijk. Christelijke vakantieparken in Oostenrijk zijn zo in trek, omdat veel mensen graag naar de bergen op vakantie gaan. Een vakantie in Zwitserland is vaak veel te duur voor een gezinsvakantie en Frankrijk is of te ver rijden of ook te duur. In Oostenrijk zijn ontzettend veel mogelijk wat betreft uitstapjes, het is niet te ver rijden als u met het hele gezin op vakantie gaat en het is niet zo duur als bijvoorbeeld Zwitserland.

Als u op een christelijk vakantiepark in Oostenrijk zit, weet u zeker dat er veel andere Nederlanders zitten. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op het park en kan je makkelijk met de andere vakantiegangers optrekken. Voor de kinderen is het daarom ook geweldig om op een christelijk vakantiepark te zijn. Er is dan altijd wat te doen, omdat er activiteiten worden georganiseerd door het christelijke recreatieteam en de parkleider. Hierdoor kunt u als ouders genieten van de rust en hoeft u zelf niks meer te organiseren of te regelen. Dit geeft een ontspannen gevoel en komt weer helemaal opgeladen thuis na uw verblijf in Oostenrijk op een reformatorisch vakantiepark.

In de omgeving van de christelijke vakantieparken in Oostenrijk worden er Nederlandstalige kerkdiensten georganiseerd. Hierdoor kunt u samen met de andere vakantiegasten luisteren naar een Nederlandse dienst, zodat er nog meer een groepsgevoel gaat heersen. Dit is een goede toevoeging aan de vakantie. Voor de volwassenen zijn er ook activiteiten georganiseerd. Denk aan wandelingen, vrouwen- en mannenochtenden, sportactiviteiten en andere uitstapjes. Hierdoor is er ook voor de vakantiegasten de mogelijkheid om met een grote groep op te trekken en een geweldig vakantiegevoel te hebben.


Christelijke vakantieparken in Tsjechië

Christelijke vakantieparken in Tsjechië zijn vaak lastig te vinden. Bij O&S Vakanties bieden we wel een christelijk vakantiepark in Tsjechië aan. Een vakantie in Tsjechië is voor veel mensen een nieuwe ervaring. De meeste christelijke vakantieparken bevinden zich in landen als Duitsland, Frankrijk of Oostenrijk. Meestal hebben deze parken veelal dezelfde strekking. Het christelijk vakantiepark in Tsjechië heeft een andere omgeving en een andere geschiedenis. Hierdoor zijn de uitstapjes hierop aangepast. Zo heb je een glasblazersmuseum in de buurt. En kan je genieten van de prachtige natuur in de omgeving van het christelijke vakantiepark. 

Op de christelijke vakantieparken in Tsjechië wordt wel hetzelfde concept aangeboden. Er is dus een christelijke parkleider en een christelijk recreatieteam aanwezig. Hierdoor krijg je wel de christelijke sfeer op het vakantiepark. Voor kinderen werkt dit concept geweldig. Ze hebben bijna iedere ochtend een activiteit en ‘s avonds zijn er nog meer sportactiviteiten en spellen. Daarnaast is er voor de jongeren een chill moment iedere avond. Voor alle leeftijden worden gezinsactiviteiten georganiseerd door de christelijke parkleider. 

Verder worden er Nederlandstalige kerkdiensten georganiseerd in het buitenland. In dit geval gaat het om Nederlandstalige kerkdiensten in Tsjechië. Alles bij elkaar zorgt het voor een geweldige vakantie ervaring. De sfeer op de christelijke vakantieparken in Tsjechië is altijd ontspannen en gezellig, zodat iedereen goed mee kan komen op de vakantieparken.


Christelijke vakantieparken in Zwitserland

Christelijke vakantieparken in Zwitserland zijn voor veel vakantiegangers zeer populair. Het enige nadeel is dat er maar een beperkt aanbod christelijke vakantieparken is in Zwitserland. Dit zorgt ervoor dat u er vroeg bij moet zijn als u op zoek bent naar een reformatorisch vakantiepark in Zwitserland. In Zwitserland is er genoeg te beleven als u daar verblijft. Zo zijn er wandel- en fietsroutes in prachtige natuurgebieden. En zo zijn er ook genoeg dorpen en steden te bezoeken die u echt gezien moet hebben. Natuurlijk zijn er nog veel meer uitstapjes te bedenken als u een huis huurt op een christelijk vakantiepark in Zwitserland.

De christelijke vakantieparken van O&S in Zwitserland worden voorzien van het O&S-concept. Dit betekent dat er een christelijke parkleider aanwezig is om de activiteiten te organiseren en problemen op te lossen die zich voor kunnen doen tijdens een vakantie. Daarnaast is de parkleider het eerste aanspreekpunt voor de klant. Verder is er een christelijk recreatieteam aanwezig dat zich zal inzetten om de kinderen en de jongeren te vermaken en hiermee de ouders een stukje rust te geven. De kinderen vinden dit geweldig en zo maken ze nieuwe vrienden en kunnen ze met een goed gevoel terugdenken aan de vakantie op een reformatorisch vakantiepark in Zwitserland.

Naast alle activiteiten van de parkleider en het recreatieteam, organiseert O&S Vakanties Nederlandstalige kerkdiensten in het buitenland. Hierdoor raken de vakantiegasten meer met elkaar in verbinding en trekken ze nog sneller met elkaar op.