Christelijke vakantieparken in Zwitserland

Ons christelijke vakantiepark in Zwitserland ligt in het zonnige en bergachtige kanton Wallis. Vanaf Resort Thyon 2000 heeft u een adembenemend uitzicht op 2000 meter hoogte. Het christelijke familiepark ligt aan een wandelknooppunt, hierdoor kunt u meteen vanuit uw appartement prachtige wandelingen maken.

​​​
Resort Thyon 2000 is een echt familiepark waar tijdens de O&S-periode genoeg te beleven is voor jong en oud! O&S zorgt er namelijk voor dat het O&S-concept aangeboden wordt. Dit houdt in dat er een christelijk recreatieteam aanwezig is. Het recreatieteam zal ervoor zorgen dat er voor de hele jeugd een interactief programma is.
​​​​​Naast het recreatieteam is er een christelijke parkleider aanwezig op het park. De parkleider kan u meer over de omgeving van het park en zal zelf ook meerdere gezinsactiviteiten organiseren. De parkleider is tevens ook uw aanspreekpunt op het park.

Bekijk alle christelijke vakantieparken in Zwitserland

Resort Thyon 2000

Thyon > Wallis > Zwitserland

Kindvriendelijk resort met zwembad en panorama op de Zwitserse Alpen

  • Betaalbaar
  • 360 graden panoramisch uitzicht
  • 2 - 8 persoonsaccommodaties
  • O&S-concept 26 juli - 9 augustus 2024

Christelijke vakantieparken in Zwitserland

O&S Vakanties biedt op dit moment één christelijk vakantiepark aan in Zwitserland. Een vakantie in Zwitserland betekent heerlijk genieten in de bergen. Er is de laatste jaren genoeg vraag naar christelijke vakanties in Zwitserland. Wees er dus snel bij om een plekje te bemachtigen op een christelijk vakantiepark in Zwitserland. Door de prachtige omgeving zijn er genoeg uitstapjes mogelijk om zo veel mogelijk uit uw vakantie te halen. Een gedeelte van de activiteiten wordt georganiseerd door de christelijke parkleider van O&S Vakanties. Het christelijke vakantiepark in Zwitserland is uitermate geschikt voor een vakantie met het hele gezin. Zo zijn er op het vakantiepark genoeg mogelijkheden voor de kinderen om zich te vermaken. Bovendien is er een enthousiast christelijk O&S-team aanwezig om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Als de kinderen genieten en bezig zijn, dan hebben de ouders ook eindelijk vakantie.

Christelijk resort Thyon 2000

Het christelijke vakantiepark in Zwitserland betreft Resort Thyon 2000. Christelijk resort Thyon 2000 is gelegen in het Zwitserse kanton Wallis. Zoals de naam al verklapt, ligt het resort op een hoogte van 2000 meter. Deze hoogte zorgt ervoor dat er een prachtig 360° uitzicht is op het park. Aan de noordkant van het park zijn de Rhônedal en de bergen van Berner Oberland gelegen, aan de zuidkant kunt u de Matterhorn zien. De appartementen zijn ingericht naar de smaak van de verschillende eigenaren en zullen dus onderling verschillen van elkaar.
In de omgeving van het park is er ontzettend veel te beleven. Zo zijn er veel wandelroutes die starten vanaf het resort, kunt u verkoeling zoeken bij het meer, dolen door de wijngaarden en een bezoek brengen aan de indrukwekkende stad Sion.

O&S-concept in Zwitserland

Op alle christelijke vakantieparken in Zwitserland wordt het O&S-concept aangeboden voor de O&S-gasten. Het O&S-concept houdt in dat er een christelijke parkleider aanwezig is om meerdere uitstapjes te organiseren en te leiden. De activiteiten verschillen per locatie, maar op iedere locatie kunt u rekenen op meerdere wandelingen en een aantal sportieve activiteiten. Daarnaast is de parkleider het eerste aanspreekpunt voor vragen van de vakantiegasten. Verder is er een christelijk recreatieteam aanwezig op de parken. Bij christelijk resort Thyon 2000 is er een ochtend- en avondprogramma voor de kinderen, jongeren en ‘s avonds kunnen de volwassenen zo nu en dan ook meedoen. (Bijna) Iedere avond kunnen de jongeren met elkaar chillen en samen activiteiten of spellen doen. Dit geeft een geweldige sfeer onder de jongeren en het zorgt ervoor dat ze toch ieder jaar weer mee gaan op vakantie.

​​​​​​​Onder het O&S-concept vallen ook de Nederlandstalige kerkdiensten in Zwitserland. Ieder jaar organiseert O&S Vakanties kerkdiensten in het buitenland. Ook in Zwitserland worden er voor iedere locatie kerkdiensten georganiseerd. De diensten worden gehouden in een kerk in de omgeving van het park of op het park zelf. De kerkdiensten in Zwitserland zullen van tevoren aan u als vakantiegast worden doorgegeven. Natuurlijk is het ook mogelijk om kerkdiensten bij te wonen van de plaatselijke gemeente in Zwitserland, hiermee bemoedigt u de gemeente ter plaatse. O&S werkt waar mogelijk ook samen met de plaatselijke gemeenten om gebruik te kunnen maken van een kerkgebouw. Naast de kerkdiensten worden er wekelijks sing-ins gehouden voor alle leeftijden. Iedere zondag is er voor de jongeren een preekbespreking waarbij ze hele waardevolle gesprekken voeren over het geloof.