Christelijke vakantieparken in Nederland

Hieronder treft u een overzicht aan van ons aanbod christelijke vakantieparken in Nederland. De christelijke vakantieparken in Nederland zijn gelegen aan het Veluwemeer (Vakantiepark Veluwemeer) en in de Twentse bossen. (Vakantiepark Hoge Hexel)

Op beide vakantieparken kunt u terecht als u op zoek bent naar een park met zondagsrust. Beide christelijke vakantieparken zijn prachtig gelegen in de natuur en lenen zich perfect voor mooie wandelingen en leuke uitstapjes.

Tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantie is er op beide parken een recreatieteam aanwezig met een aansprekend programma voor jong en oud. Uiteraard bent u ook op zondag van harte welkom bij één van de kerken in de directe omgeving.

Bekijk alle christelijke vakantieparken in Nederland

Vakantiepark Hoge Hexel

Hoge Hexel > Overijssel > Nederland

Kindvriendelijk vakantiepark met zwemmeer in de Sallandse bossen

  • Bosrijke omgeving
  • Zondagsrust
  • 4 - 8 persoonsaccommodaties
  • Recreatieteam tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantie

Vakantiepark Veluwemeer

Nunspeet > Gelderland > Nederland

Kwalitatief en kindvriendelijk vakantiepark aan het Veluwemeer

  • Aan het Veluwemeer
  • Zondagsrust
  • 4 - 20 persoonsaccommodaties
  • Recreatieteam tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantie

O&S biedt verschillende christelijke vakantieparken in Nederland aan, met het doel dat er voor iedereen een christelijk vakantiepark te vinden is. Sommige vakantiegangers gaan het liefst naar een christelijk vakantiepark in het buitenland, maar anderen gaan liever genieten op een christelijk vakantiepark in eigen land. In Nederland zijn er veel natuurgebieden en plaatsen waar je heerlijk kunt genieten en tot rust kan komen. Zo heb je natuurlijk de kustprovincies waar je in de zomer heerlijk aan het strand kunt liggen, maar een christelijk vakantiepark op de Veluwe is nog veel beter. Het hele jaar door kun je genieten van de prachtige natuur. Het maakt dan ook niet uit wat voor weer het is, het is op een christelijk vakantiepark bij de Veluwe altijd genieten!

Voor de mensen die graag wandelingen maken door de natuur, is christelijk familiepark Nunspeet een aanrader. Dit christelijke vakantiepark is gelegen bij de Veluwe en heeft veel natuur om zich heen. Hierdoor kan je veel wandelingen maken in de natuur en er zijn genoeg uitstapjes in de directe omgeving van het park.

​​​​​​​Naast het christelijke vakantiepark op de Veluwe, biedt O&S christelijk vakantiepark Hoge Hexel aan. Dit christelijke vakantiepark ligt in de Twentse bossen. In de directe omgeving van het park zijn mooie wandel- en fietsroutes om gebruik van te maken. Verder zijn er genoeg uitstapjes in de omgeving die een vakantie op christelijk vakantiepark Hoge Hexel compleet maken.

O&S biedt vakanties aan die geschikt zijn voor het hele gezin. Over het algemeen gaat het om christelijke familieparken. De christelijke vakantieparken in Nederland vallen zeker onder de categorie christelijke familieparken. Op het park zijn namelijk genoeg speelplaatsen voor de kinderen te vinden en in de schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig op beide parken. Hierdoor zullen de kinderen veel plezier beleven op de vakantieparken.

Tijdens uw vakantie op een christelijk vakantiepark, is het natuurlijk fijn om op zondag een Nederlandstalige kerkdienst bij te kunnen wonen. Op de christelijke vakantieparken in Nederland is het vanzelfsprekend dat er Nederlandstalige kerkdiensten zijn. U bent van harte welkom in de kerken in de nabije omgeving van het park!