Christelijke vakantieparken in Duitsland

Christelijke vakantieparken in Duitsland

Als u op zoek bent naar een christelijk vakantiepark in Duitsland dan bent u bij O&S aan het juiste adres. O&S biedt het christelijke vakantiepark Am Holsterturm aan.

​​​​​​​Dit christelijke vakantiepark in Duitsland ligt aan de rand van het middeleeuwse stadje Nieheim, op de grens van het Weserbergland en het Teutoburgerwoud op een kleine vier uur rijden van Utrecht.
​​​​​​​
Op dit christelijke vakantiepark in Duitsland is ons eigen christelijke recreatieteam aanwezig en worden er op zondag Nederlandstalige kerkdiensten georganiseerd in de directe omgeving van het park, of op het park.

Bekijk alle christelijke vakantieparken in Duitsland

Vakantiepark Am Holsterturm

Nieheim > Teutoburgerwoud > Duitsland

Luxe vakantiewoningen in een bosrijke omgeving.

  • Gratis gebruik zwembad
  • Wasmachine in woning
  • 5 - 9 persoonsaccommodaties
  • O&S concept 21 juli - 18 augustus 2023

Christelijke vakantieparken in Duitsland

Christelijke vakantieparken in Duitsland zijn over het algemeen zeer geliefd bij vakantiegangers. Hier zijn een aantal redenen voor, een van de redenen is dat een christelijk vakantiepark in Duitsland dichtbij huis ligt en makkelijk aan te rijden is voor gezinnen. Hierdoor zie je ook vaak dat christelijke vakantieparken in Duitsland voor het hele gezin zijn en dat er genoeg te doen is voor alle leeftijden. O&S zorgt er dan ook voor dat er een christelijk recreatieteam aanwezig is op het park in Duitsland. Hierdoor heeft u als ouders de mogelijkheid om de kinderen mee te laten doen aan het recreatieprogramma en zo heeft u de ochtend of middag vrij en kunt u in alle rust genieten van de omgeving bij het christelijke vakantiepark in Duitsland.

​​​​​​​De christelijke vakantieparken in Duitsland worden volledig afgehuurd door O&S, waardoor er een ontspannen sfeer heerst op het park. Een ander voordeel hiervan is, dat er op het park ook aandacht is voor de zondagsrust en er kan zonder problemen een prachtige sing-in gehouden worden.

Christelijk vakantiepark Am Holsterturm

Christelijk vakantiepark Am Holsterturm in Duitsland ligt aan de rand van het middeleeuwse stadje Nieheim, in het Teutoburgerwoud. Dit christelijke vakantiepark is een echt familiepark. Op het park zal in de zomervakantie een christelijk recreatieteam aanwezig zijn om de kinderen te vermaken. Naast vermaak voor de kinderen, zorgt de parkleider voor uitstapjes voor alle leeftijden. Hierdoor hoeft u minder zelf te regelen en kunt u uitstekend genieten op dit christelijke vakantiepark in Duitsland.

Op de christelijke vakantieparken in Duitsland wordt er rekening gehouden met de zondagsrust. Dit zorgt ervoor dat het voor iedereen naar wens is op het park. Verder zorgt O&S ervoor dat er op zondag nederlandstalige kerkdiensten in het buitenland zijn. De nederlandstalige kerkdiensten zullen plaatsvinden op het park of in een kerk in de omgeving van het park. De voorgangers komen uit Gereformeerde Gemeenten, Christelijk Gereformeerde Kerk, Hersteld Hervormde Kerk en Gereformeerde Bond (PKN). Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om naar een dienst van de plaatselijke gemeente te gaan, hiermee bemoedigt u de gemeente ter plaatse.