Christelijke vakantieparken in Duitsland

Boek nu uw zomervakantie op een christelijk vakantiepark in Duitsland bij O&S!

O&S biedt op dit moment één christelijk vakantiepark in Duitsland aan. Dit christelijke vakantiepark ligt in het Teutoburgerwoud. In de omgeving van het christelijke vakantiepark is er ontzettend veel te beleven. Zoals kanoën, wandelen, mountainbiken en nog veel meer. In de toekomst hopen we meer christelijke vakantieparken in Duitsland aan te kunnen bieden.

Genieten voor iedereen!

Tijdens de zomervakantie wordt het O&S-concept aangeboden. Dit houdt in dat er een christelijk recreatieteam aanwezig is om de kinderen en de jeugd een onvergetelijke vakantie te geven op christelijk vakantiepark Am Holsterturm. Naast het recreatieteam is er ook een christelijke parkleider aanwezig op het park. De parkleider organiseert de groepsactiviteiten en dient als aanspreekpunt voor u als klant.

Verder zorgt O&S ervoor dat er Nederlandstalige kerkdiensten in het buitenland worden gehouden. Dit betekent dat er een Nederlandse dominee voorgaat in een kerk in de omgeving van het park, of op het park zelf.

Klik hier voor meer informatie over het O&S-concept.

Bekijk alle christelijke vakantieparken in Duitsland

Vakantiepark Am Holsterturm

Nieheim > Teutoburgerwoud > Duitsland

Kleinschalig vakantiepark met zwembad in een heuvelachtige omgeving

  • Gratis gebruik zwembad
  • Wasmachine in woning
  • 5 - 9 persoonsaccommodaties
  • O&S concept 19 juli - 17 augustus 2024

Christelijke vakantieparken in Duitsland

O&S biedt in Duitsland één christelijk vakantiepark aan. In de toekomst hoopt O&S meer christelijke vakantieparken in Duitsland aan te bieden. Het christelijke vakantiepark in Duitsland ligt in het Teutoburgerwoud en biedt daardoor veel mogelijkheden op mooie en sportieve activiteiten. Christelijke vakantieparken zijn razend populair onder de vakantiegasten. Hier zijn een aantal redenen voor, neem bijvoorbeeld de afstand. Christelijke vakantieparken in Duitsland liggen vaak niet ver van huis en dat is fijn, zeker voor gezinnen met kleine kinderen. O&S zorgt ervoor dat er voor alle leeftijden activiteiten zijn, zodat niemand zich hoeft te vervelen op een christelijk vakantiepark in Duitsland. Tijdens de zomer wordt er op de christelijke vakantieparken in Duitsland het O&S-concept aangeboden.

Christelijk vakantiepark Am Holsterturm

Christelijk vakantiepark Am Holsterturm is een kleinschalig vakantiepark met zo’n 30 vakantiehuizen en ligt aan de rand van het middeleeuwse stadje Nieheim. O&S biedt in de zomervakantie het volledige vakantiepark aan. Hierdoor heerst er een ontspannen sfeer en kunnen de vakantiegasten makkelijk met elkaar mengen. Een ander voordeel aan een kleinschalig vakantiepark is, dat er op het park aandacht is voor de zondagsrust en er kan zonder problemen een sing-in gehouden worden. De vakantiegasten op vakantiepark Am Holsterturm kunnen gebruik maken van het naastgelegen zwembad.

O&S-concept in Duitsland

Op de christelijke vakantieparken in Duitsland wordt het O&S-concept aangeboden voor de O&S-gasten. Het O&S-concept houdt in dat er vanuit O&S een christelijke parkleider aanwezig is op het park. De parkleider is het aanspreekpunt voor u als gast. Verder organiseert de parkleider meerdere uitstapjes verspreid over meerdere weken. Het zijn vaak actieve uitstapjes of prachtige wandelingen. De uitstapjes zijn bedoeld om te genieten en alle leeftijden kunnen hieraan deelnemen. Naast een christelijke parkleider is er ook een christelijk recreatieteam aanwezig op het park. Het recreatieteam zorgt ervoor dat er voor de kinderen en de jeugd activiteiten zijn ‘s ochtends en ‘s avonds. Hierdoor hebben de ouders meer rust en de kinderen genieten volop van de vakantie. Voor de jeugd is er op veel avonden een chill-moment, waarbij ze met elkaar een spel doen of gezellig rond een kampvuur zitten.

Binnen het O&S-concept worden er ook Nederlandstalige kerkdiensten georganiseerd in Duitsland. Dit zorgt ervoor dat de gasten met elkaar ook een geestelijke binding krijgen en zo nog meer van elkaar kunnen leren. Voor de jeugd zijn er preekbesprekingen op zondagavond. De gesprekken tijdens deze avonden worden vaak als heel waardevol beschouwd. Verder wordt er iedere week een sing-in georganiseerd waarbij iedereen welkom is.