Christelijke vakantieparken in Tsjechië

O&S biedt op dit moment één christelijk vakantiepark in Tsjechië aan. Dit christelijke vakantiepark is gelegen in het district Trutnov. Het vakantiepark ligt aan de rand van het Reuzengebergte. Het Reuzengebergte ligt in zowel Polen als Tsjechië. Hierdoor is het ook mogelijk om de grens over te gaan en een stukje van Polen ontdekken. 

Christelijk vakantiepark Holiday Hill is een familiepark waar, tijdens de O&S-periode, genoeg te beleven is voor jong en oud! O&S zorgt ervoor dat het O&S-concept wordt aangeboden. Dit houdt in dat er een christelijk recreatieteam aanwezig is. Het recreatieteam is aanwezig om ervoor te zorgen dat er voor de gehele jeugd een interactief programma is. Bovendien is Onsie aanwezig om de kinderen te vermaken.

Verder is er een christelijke parkleider aanwezig op het vakantiepark. De parkleider zal meerdere gezinsactiviteiten organiseren voor alle vakantiegasten. De parkleider is tevens uw aanspreekpunt op het park.

Bekijk christelijke vakantieparken in Tsjechië

Vakantiepark Holiday Hill

Černý Důl > Reuzengebergte > Tsjechië

Chalets op een kleinschalig vakantiepark met zwembad in het Reuzengebergte

  • Zwembad op park
  • 6-8 persoonsaccommodaties
  • O&S concept 27 juli - 10 augustus 2024

Christelijke vakantieparken in Tsjechië

O&S biedt sinds 2023 een nieuw christelijk vakantiepark in Tsjechië aan. Vakantiepark Holiday Hill ligt aan de grens van het Reuzengebergte in Tsjechië en dicht bij de grens met Polen. Hierdoor zijn er genoeg uitstapjes te beleven tijdens uw vakantie op het christelijke vakantiepark in Tsjechië. Op het christelijke park in Tsjechië is er een zwembad aanwezig waar je als gast gebruik van kunt maken. 

Op het christelijke familiepark in Tsjechië wordt het O&S-concept aangeboden. Dit houdt in dat er 2 weken lang een christelijk recreatieteam aanwezig op het park in Tsjechië. Hierdoor is er voor de kinderen genoeg te beleven. Van knutselochtenden tot verschillende sportactiviteiten en chillmomenten. U bent niet verplicht om uw kinderen mee te laten doen aan het teamwerk. Als u liever met het hele gezin uitstapjes gaat maken is dat heel begrijpelijk. 
Naast het recreatieteam is er een christelijke parkleider aanwezig. De parkleider verzorgt een aantal groepsactiviteiten zoals uitstapjes. De parkleider is tevens het aanspreekpunt tijdens uw verblijf op het christelijke vakantiepark in Tsjechië

Bezienswaardigheden in Tsjechië

Het christelijke vakantiepark in Tsjechië heeft een geweldige ligging. Er zijn veel wandelroutes in de omgeving, waardoor je veel van het prachtige gebied kunt zien. Het Reuzengebergte ligt direct naast het park en er is in het Reuzengebergte veel te zien en te beleven. Naast het prachtige Reuzengebergte, is het aan te raden om een dagje naar Praag te gaan. Dit ligt wel iets verder van het park vandaan, maar is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Praag is een geweldig mooie stad en je raakt daar dan ook niet snel uitgekeken.

Kerkdiensten in Tsjechië

O&S zorgt ervoor dat er op het park, of in een kerk in de omgeving van het park, Nederlandstalige kerkdiensten plaatsvinden op de zondagen. Natuurlijk is het verder mogelijk om kerkdiensten van de plaatselijke gemeente bij te wonen.