Christelijke 50+ vakanties

Christelijke 50+ vakantie 

Naast de christelijke vakantieparken voor het hele gezin, biedt O&S ook 50+ vakanties aan. Op dit moment is daar één locatie voor: Christelijk hotel Dorfgastein in Salzburgerland, Oostenrijk. Dit christelijke hotel is gelegen tussen de bergen in Oostenrijk. Vakantie is een tijd van genieten, ontspannen en helemaal tot rust komen. In dit christelijke hotel zal dat zeker lukken! De hartelijkheid, gezellige ambiance, goede keuken en de geweldige omgeving dragen hier beslist aan bij.

Normaal ging u met het hele gezin naar één van onze christelijke vakantieparken, waar gezelligheid en saamhorigheid werd ervaren, maar waar mooie ontmoetingen plaatsvonden rondom de Nederlandstalige kerkdiensten of bij het volleybalveld. Nu de kinderen niet meer meegaan is het even puzzelen naar de juiste invulling van uw vakantie. Natuurlijk is het heerlijk om samen op vakantie te gaan, maar ergens mist u toch het speciale gevoel van een christelijk vakantiepark. Dit nieuwe concept voorziet hierin!

O&S biedt diverse activiteiten en uitstapjes aan die afgestemd zijn op uw wensen. U bepaalt zelf aan welke activiteiten u deelneemt, want niks is verplicht.
​​​​​​​Kortom: met z’n tweeën en toch met elkaar! Reist u alleen? Ook dan kunt u reserveren. Speciaal tarief is op aanvraag.

Bekijk de christelijke 50+ vakantie 

Christelijk hotel Dorfgastein

Dorfgastein > Salzburgerland > Oostenrijk

Een mooie combinatie van rust, cultuur, natuur en sportiviteit. Samen met u willen wij deze verschillende dingen beleven en een betekenisvolle invulling geven aan uw vakantie!

  • Ideale bergvakantie
  • Nederlandse eigenaar
  • 2-4 persoonskamers
  • 50+ concept 23 juni - 7 juli 2023