Christelijke 50+ vakanties

Christelijke 50+ vakanties

Naast de christelijke vakantieparken voor het hele gezin bieden wij ook 50+ vakanties aan. Er is 1 christelijke hotels, namelijk in Salzburgerland (Oostenrijk).

Vakantie is een tijd van genieten en ontspannen, helemaal tot rust komen. In deze christelijke hotels zal dat zeker lukken. De hartelijkheid, gezellige ambiance, goede keuken en de geweldige omgeving dragen hier beslist aan bij.

Normaal ging u met het hele gezin naar één van onze christelijke vakantieparken. Gezelligheid en saamhorigheid werd ervaren als ook de mooie ontmoetingen rondom de Nederlandstalige kerkdiensten of bij een volleybalveld.

Nu de kinderen niet meer meegaan is het even zoeken naar de juiste modus. Natuurlijk is het heerlijk om weer samen op vakantie te gaan maar ergens mist u toch dat speciale van een vakantiepark. Heel begrijpelijk.

Dit nieuwe concept voorziet hierin! Wij bieden diverse activiteiten, uitstapje aan die afgestemd zijn op uw wensen van nu. Deelname is niet verplicht u bepaalt zelf aan welke activiteiten u deelneemt.Dit nieuwe concept voorziet hierin! Wij bieden diverse activiteiten, uitstapje aan die afgestemd zijn op uw wensen van nu. Deelname is niet verplicht u bepaalt zelf aan welke activiteiten u deelneemt.

​​​​​​​Kortom: met z'n twee en toch met elkaar! Reist u alleen? Ook dan kunt u reserveren. Speciaal tarief is op aanvraag.

Bekijk alle christelijke 50+ vakanties

Christelijk hotel Dorfgastein

Dorfgastein > Salzburgerland > Oostenrijk

Een mooie combinatie van rust, cultuur, natuur en sportiviteit. Samen met u willen wij deze verschillende dingen beleven en een betekenisvolle invulling geven aan uw vakantie!

  • Ideale bergvakantie
  • Nederlandse eigenaar
  • 2-4 persoonskamers
  • 50+ concept voorjaar, zomer en herfst