Christelijk hotel Dorfgastein

Dorfgastein, Salzburgerland, Oostenrijk

Utrecht - Dorfgastein ca. 1000 km

2-4 persoonskamers

KERKDIENSTEN

PARKLEIDER

8.3

Christelijk hotel Dorfgastein

Dorfgastein, Salzburgerland, Oostenrijk

 • 4 personen

Kenmerken

 • Hotel

 • Zwembad

 • Halfpension

 • Wellness

 • Gastein Card

 • Omboekservice t/m 28/2/2023

 • O&S-concept 23/6 - 7/7/2023

Omschrijving

Christelijk hotel Dorfgastein is centraal gelegen in de kern van Dorfgastein, een dorp in het bijzondere Gasteinertal. De gevarieerde regio met haar prachtige natuur biedt u een breed scala aan activiteiten. Voor elke smaak en in elk seizoen!

Tijdens een aantal weken per jaar is dit hotel speciaal bestemd voor onze 50+ gasten. Voorheen genoot u als gezin van de gezelligheid en ongedwongen sfeer op één van onze christelijke vakantieparken. Het praatje met andere gasten, een partijtje volleybal, het samen zingen en de Nederlandstalige kerkdiensten. Nu de kinderen niet meer meegaan is het even puzzelen naar de juiste invulling van uw vakantie. Natuurlijk is het heerlijk om samen op vakantie te gaan, maar ergens mist u toch het speciale gevoel van een christelijk vakantiepark. Dit 50+ concept voorziet hierin!

Onze parkleider zorgt voor een mooie en afwisselende invulling. U bepaalt zelf aan welke activiteiten u deelneemt, want niets is verplicht.

Kortom: met z’n tweeën en toch met elkaar!

Nederlandse eigenaar, Reinier en Petra wonen sinds oktober 2021 met hun 6 kinderen in het hotel.

Christelijk hotel Dorfgastein

Hotelkamers

Tweepersoonskamer

2 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 161 per nacht

Driepersoonskamer

3 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 197 per nacht

Vierpersoonskamer

4 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 227 per nacht

O&S Concept

Periode 50+ vakantie
​​​​​​​

Vrijdag 23 juni - vrijdag 7 juli 2023

Activiteiten

 • Vroege wandeltocht met een gids
 • Mannen- en vrouwenmoment met Bijbelstudie
 • ​​​​​​​De parkleiding organiseert 3 keer per week een uitstapje
 • Avondwandeling
 • Gezelschapsspel in de Stube
 • Iedere zondag worden twee kerkdiensten in een ruimte van het hotel gehouden. De voorgangers (predikanten, ouderlingen of leraren) komen uit Gereformeerde Gemeenten, Christelijk Gereformeerde kerk, Hersteld Hervormde kerk en Gereformeerde Bond (PKN)
 • Preekbespreking
 • Sing-in, elke week wordt er een sing-in gehouden. Wie het leuk vindt, mag zijn/haar eigen instrument meenemen

Het bovenstaande overzicht is een richtlijn. Het programma kan wijzigen door bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Het meedoen aan activiteiten is voor eigen risico.

Parkleider

Dave & Karin 

Echt vakantie! Zo hebben wij de eerste 50+ vakantie in 2022 ervaren. Dat wij in 2023 weer naar Dorfgastein gaan geeft wel aan dat wij deze vakantie als zeer positief hebben ervaren. Een vakantie met leeftijdsgenoten geeft verbondenheid, gezelligheid maar ook verdiepende gesprekken en eenheid rondom het woord van God.

De warme en hartelijke momenten met de Nederlandse eigenaren van dit hotel zijn wij nog niet vergeten. Ongetwijfeld zullen wij ook in 2023 weer gastvrij onthaald worden en zal er alles aan gedaan worden om ons weer een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

In deze vakantie hopen wij weer de nodige activiteiten te organiseren. Het mooie van O&S vakanties is dat u mee mag doen en tot niets verplicht bent. Al vinden wij het wel heel gezellig als u meegaat. Het zal een gevarieerd en afwisselend programma worden waar voor iedereen wel één of meerdere activiteiten in zit. Als 50 plussers zijn we jong genoeg om nog van alles te ondernemen. Voor de 7e keer gaan wij er alles aan doen om u het goede vakantiegevoel te geven. Zo kunt u echt genieten van een onbezorgde vakantie met leeftijdsgenoten. Ook tijdens deze vakantie zullen "activiteiten" die een meerwaarde geven aan een O&S vakantie in het programma niet ontbreken. Onze ervaring is dat juist deze "activiteiten", het bezig zijn met het woord van God, de onderlinge band versterken.

Wij zien er naar uit om u, bij leven en welzijn, in juni te ontmoeten.

​​​​​​​Karin & Dave

Algemeen

Parkleider

Ligging

Christelijk hotel Dorfgastein ligt in het Gasteinertal in de Oostenrijkse deelstaat Salzburgerland.​​​​​​​

Klik op het icoontje links bovenin de kaart voor locatie en uitstaptips.