Terug naar resultaten

Vakantiedorp Hochkrimml

Hochkrimml, SalzburgerLand, Oostenrijk

Utrecht - Hochkrimml ca. 970 km

4 - 22 persoonsaccommodaties
8.7

Algemeen

Update 16 mei 2022: Vanaf vandaag is geen bewijs van de 3G-regel nodig om naar Oostenrijk te reizen. Tijdens uw verblijf gelden momenteel de huidige maatregelen:

 • FFP2-maskers moeten enkel nog in het openbaar vervoer en essentiële winkels gedragen worden (bv. apotheek, supermarkt). Let op: Kinderen jonger dan 6 jaar hebben geen masker nodig. Voor kinderen van 6 tot 13 jaar is een eenvoudig stoffen masker voldoende. Vanaf de leeftijd van 14 jaar is een FFP2 masker noodzakelijk.
 • FFP2-maskers zijn niet verplicht in reisbussen, rondvaartboten en kabelbanen.

 Voor de meest actuele gegevens kijkt u op de websites van de overheid (klik hier) en de ANWB (klik hier).

 

 

Hochkrimml

Hochkrimml, Oostenrijk, ligt aan de Gerlospass, op de grens van het Salzburgerland en Tirol (Zillertal) op ongeveer 3 km afstand van Königsleiten en 8 km van Krimml. Het gebied Hochkrimml-Gerlosplatte is gelegen op ca.1700 m hoogte en bestaat uit drie gemeenschappen Filzsteinalm, Duxeralm en Silberleiten en behoort tot de gemeente Krimml. Silberleiten is het meest westelijk gelegen deel van Hochkrimml. Het is een bijzonder gastvrij bergdorp midden in de vakantieregio Hohe Tauern Nationaal Park. In de zomer biedt Hochkrimml met haar zonnige hellingen een schitterend wandelgebied en zijn er volop mogelijkheden om te mountainbiken.

Luxe chalets met wasmachine  (behalve Staudis)

In de plaats Hochkrimml bieden wij diverse particuliere chalets aan, voorzien van alle luxe. Deze hoogwaardige chalets hebben (bijna) allemaal een schitterend uitzicht. Daarnaast zijn alle accommodaties geschikt voor 4-22 personen. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in de chalets.

U kunt tijdens uw verblijf gebruik (tegen betaling) maken van het overdekte zwembad ‘Kristallbad’ in Wald im Pinzgau. Dit zwembad ligt op ca. 15 kilometer rijden vanaf de chalets. 

Tip

Als u met de auto richting Wald - Neukirchen gaat, kunt u de Gerlosstrasse tolweg vermijden door de Krimmler Landerstrasse te nemen.

O&S concept

U kunt in de periode van 23 juli tot 06 augustus deelnemen aan de activiteiten van de parkleiding, centrale locatie is Neukirchen op 35 minuten autorijdenKlik hier voor meer informatie O&S concept.

Corona - Geldteruggarantie

 


 

Vakantiewoningen omgeving Wald im Pinzgau:

Schonëben  -  Rottensteiner  -  Neukirchen  - Bramberg - Hochkrimml - Königsleiten

accommodaties

Faciliteiten

Algemeen

 • Wasmachine in de woning
 • WiFi

Horeca

 • Broodjesservice
 • Restaurant

Zwemmen

 • Zwemmeer

Recreatieprogramma

 • Recreatieprogramma O&S

Verhuur

 • Mountainbikeverhuur

O&S concept

Centrale plaats Neukirchen 

Periode: zaterdag 23 juli tot zaterdag 06 augustus

Gezinsactiviteiten  

 • De parkleiding organiseert 3 keer per week een uitstapje  
 • Sport en spel in Neukirchen (35 minuten met de auto) 
 • Gezamenlijke lunch of maaltijd 
 • Kerkdiensten, elke zondag worden twee diensten gehouden in een kerk in de omgeving van het park. De voorgangers (predikanten, ouderlingen of leraren) komen uit Gereformeerde Gemeenten, Christelijk Gereformeerde kerk, Hersteld Hervormde kerk en Gereformeerde Bond (PKN). 
 • Sing-in, elke week wordt er een sing-in gehouden. Wie het leuk vindt, mag zijn/haar eigen instrument meenemen 
 • Chillen voor de jongeren in Neukirchen (35 minuten met de auto) 

Het bovenstaande overzicht is een richtlijn. Het programma kan wijzigen door bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Het meedoen aan activiteiten is voor eigen risico. 

Omgeving Wald: 

 

Ligging

Hochkrimml aan de Gerlospass, bij de Krimmler waterval. Grens van het Salzburgerland en Tirol. Hohe Tauern Nationaal Park.

Klik op  voor o.a. locatie en uitstaptips.

Wij helpen u met al uw vragen