Terug naar resultaten

Résidence Thyon 2000

Parkleiding

Arjo en Florentina Schalk

Beste vakantiegangers,

Voor de zesde keer op rij hopen wij, Arjo en Florentina Schalk, als parkleiding aanwezig te zijn op Thyon. Wij vinden het geweldig om samen met u op te trekken en mooie uitjes te organiseren. U hoeft alleen maar mee te gaan, alles is voor u geregeld. Wij vinden het heel fijn om er voor te zorgen dat u een hele fijne tijd beleeft hoog in de bergen. Thyon is een gebied wat hoog in de bergen ligt, indrukwekkend zijn de vergezichten, je raakt er niet op uitgekeken. Wat laten de bergen ons zien hoe machtig mooi de schepping is, waarboven een Schepper staat Die dit alles geschapen heeft. Midden in de bergen moet je wel de stilte nemen om van de stilte te genieten.

Wij komen uit een dorpje gelegen aan de rivier de Merwede. Werkendam is de naam. Arjo is werkzaam binnen het onderwijs in groep 8. Florentina is naast het groten deels werkzaam te zijn het huishouden 2 dagen werkzaam als onderwijsassistente. Wij hebben vier kinderen in de leeftijd van 12-21 jaar.

Twee keer in de week hopen wij een uitje te organiseren. Samen met het recreatieteam hopen we  jullie een boeiend en afwisselend programma aan te bieden. U kunt daar aan meedoen, maar wij verplichten u tot niets. Het samen zijn tijdens de kerkdiensten, Sing-Inn en de andere momenten van ontspanning en bezinning kunnen ons samen met u een meerwaarde geven.

U kiest namelijk niet voor niets voor O&S!

Wij hopen jullie te mogen ontmoeten in Thyon.

Wij helpen u met al uw vragen