Terug naar resultaten

Vakantiepark Berck-sur-Mer

Berck, Opaalkust, Frankrijk

Utrecht - Berck ca. 386 km

4 - 10 persoonsaccommodaties
8.0

Algemeen

Berck

Vakantiepark Berck-Sur-Mer aan de Opaalkust in Noord-Frankrijk is een luxe strandresort. Vanuit Utrecht is het 4 uur rijden naar Berck. Het resort bestaat uit geschakelde en vrijstaande 4 tot 10 persoons woningen en appartementen. Ze zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Vakantiepark Berck-sur-Mer ligt op slechts 900 meter van het strand en de gezellige boulevard met vele restaurants, leuke terrasjes en winkeltjes. U kunt er heerlijk genieten van de rust, de ruimte en de zee. Bij Berck-sur-Mer ligt de baai van Autie (Baie de l’Authie). Op de zandbanken in de baai huist een kolonie zeehonden die vanuit Berck goed te zien zijn. U kunt ze ook goed zien als u met een gids meegaat op één van de natuurwandelingen in de baai van de Somme of de baai van Authie.

Opaalkust

Prachtige duinlandschappen, bossen, eindeloze stranden en pittoreske dorpjes. Dat is de Opaalkust, 12 km fijn wit zand, ideaal om er te sporten of zich te ontspannen. Een ideaal startpunt voor Frans genieten. De perfecte uitvalsbasis voor strandplezier, cultuur, natuur, golfsport, duinwandelingen, mountainbiken en paardrijden!

Montreuil

Het pittoreske stadje Montreuil bezoeken?  Een oud stadje, op slechts 20 minuten rijden van vakantiepark Berck-sur-Mer, hier treft u oude stadswallen, pittoreske straatjes met kerkjes en kappellen. Montreuil heeft een gezellig pleintje in het knusse centrum waar vele leuke restaurants te vinden zijn! In dit vestingstadje is de Citadel die in de 16e eeuw is gebouwd met een prachtig uitzicht over de omgeving. Maak een heerlijke wandeling over de stadsmuur en geniet van het prachtige uitzicht.

Corona - Geldteruggarantie

Kan uw geboekte vakantie vanwege Corona niet doorgaan? Dan krijgt u uw geld terug. Zo kunt u nu al met een gerust hart uw vakantiebestemming vastleggen en kan de voorpret en het uitzien naar uw zomervakantie al beginnen. 

Faciliteiten

Winkels 1 km
Muse(um)(a) 2 km
Natuurpark / bossen 250 m
Centrum 1 km
Bezienswaardighe(i)d(en) 1000 m
Markt 1 km
Attractiepark 6 km
Zee / Strand 900 m
Openbaar Zwembad 1000 m
Treinstation 5 km
Ziekenhuis / Artsenpost 3 km
Luchthaven 15 km
Tankstation 2 km

 

accommodaties

Faciliteiten

Algemeen

  • Receptie
  • Wasserette in dorp
  • WiFi

Horeca

  • Broodjesservice
  • Restaurant

Ligging

Vakantiepark Berck-Sur-Mer aan de Opaalkust in Noord-Frankrijk is een luxe strandresort. 

Klik op  voor o.a. locatie en uitstaptips.

Wij helpen u met al uw vragen