Terug naar resultaten

Vakantiepark Berck-sur-Mer

Berck, Opaalkust, Frankrijk

Utrecht - Berck ca. 386 km

4 - 10 persoonsaccommodaties
8.0

Algemeen

Berck

Vakantiepark Berck-Sur-Mer aan de Opaalkust in Noord-Frankrijk is een luxe strandresort. Vanuit Utrecht is het 4 uur rijden naar Berck. Het resort bestaat uit geschakelde en vrijstaande 4 tot 10 persoons woningen en appartementen. Ze zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Bij de receptie is een wasserette. Vakantiepark Berck-sur-Mer ligt op slechts 900 meter van het strand en de gezellige boulevard met vele restaurants, leuke terrasjes en winkeltjes. U kunt er heerlijk genieten van de rust, de ruimte en de zee. Bij Berck-sur-Mer ligt de baai van Autie (Baie de l’Authie). Op de zandbanken in de baai huist een kolonie zeehonden die vanuit Berck goed te zien zijn. U kunt ze ook goed zien als u met een gids meegaat op één van de natuurwandelingen in de baai van de Somme of de baai van Authie.

Opaalkust

Prachtige duinlandschappen, bossen, eindeloze stranden en pittoreske dorpjes. Dat is de Opaalkust, 12 km fijn wit zand, ideaal om er te sporten of zich te ontspannen. Een ideaal startpunt voor Frans genieten. De perfecte uitvalsbasis voor strandplezier, cultuur, natuur, golfsport, duinwandelingen, mountainbiken en paardrijden!

Faciliteiten

Winkels 1 km
Muse(um)(a) 2 km
Natuurpark / bossen 250 m
Centrum 1 km
Bezienswaardighe(i)d(en) 1000 m
Markt 1 km
Attractiepark 6 km
Zee / Strand 900 m
Openbaar Zwembad 1000 m
Treinstation 5 km
Ziekenhuis / Artsenpost 3 km
Luchthaven 15 km
Tankstation 2 km

Coronavirus

Vakantiepark Berck-sur-Mer handelt volgens de richtlijnen van het land. Door de Coronacrisis is de nieuwbouw op het park in de komende zomermaanden niet af. Het gaat om de nieuwe woningen, zwembad, wasserette, receptie en het restaurant. Het O&S concept is op dit park vanwege de maatregelen en geen faciliteiten niet toegestaan.

accommodaties

Ligging

Vakantiepark Berck-Sur-Mer aan de Opaalkust in Noord-Frankrijk is een luxe strandresort. 

Wij helpen u met al uw vragen