Christelijke vakantieparken in Frankrijk

Onze twee christelijke vakantieparken in Frankrijk liggen in de Franse Alpen. Zo bieden wij vakantiepark Vallandry aan in het schitterende dorpje Vallandry (Franse Alpen). In dit dorp verhuren wij twee kleinschalige vakantieparken, vakantiepark Vallandry (1600m hoogte) en vakantiepark Bellecôte (1650m hoogte). Naast deze twee vakantieparken bieden wij een aantal appartementen in Vallandry aan, op loopafstand van beide vakantieparken.

 

Christelijk vakantiepark Vallandry 

Het dorp Vallandry ligt op ongeveer 1600 m hoogte, midden in het mooie natuurgebied  Parc de Vanoise. Ook een uitstapje naar Italië, op 45 kilometer afstand, behoort tot de mogelijkheden.

 

Christelijk vakantiepark Le Clos du Pré

Naast Vallandry hebben we nog een prachtig alternatief in de Franse Alpen: christelijk vakantiepark Le Clos du Pré in Oz-en-Oisans. Dit park is gelegen op ca. 1350 meter hoogte en ligt aan de voet van de populaire Alpe d’Huez.

Of u nu opzoek bent naar natuurrijke, culturele, culinaire of sportieve bezigheden, we hebben in Frankrijk voor ieder wat wils!!

Vakantiedorp Vallandry

Vallandry, Rhône-Alpes, Frankrijk

Vrijstaande chalets met een mooi uitzicht over de vallei en de omringende bergen met toppen tot 3500 meter hoogte waaronder de Mont Blanc.

  • Grote familiechalets
  • Indrukwekkend uitzicht
  • 4 - 19 persoonsaccommodaties
Accommodaties Parkinformatie

Vakantiepark Le Clos du Pré

Oz en Oisans, Rhône-Alpes, Frankrijk

33 vrijstaande chalets, niet ver van de beroemde Alpe d'Huez, is Oz een geliefde bestemming.

  • Kleinschalig vakantiepark
  • Dichtbij Alpe d'Huez
  • 8 - 18 persoonsaccommodaties
Accommodaties Parkinformatie