Familiepark Nunspeet

Dit schitterende christelijke vakantiepark is gelegen in Nunspeet en is het gehele jaar geopend. Het vakantiepark wordt goed onderhouden en ligt direct aan het Veluwemeer. Wanneer u op zoek bent naar rust, natuur en toch de faciliteiten binnen handbereik wilt hebben is dit park een uitstekende optie.

Vanaf het park loopt u via het wandelbos direct naar het Veluwemeer. Hier kunt u varen, zwemmen of andere watersporten beoefenen. Bijvoorbeeld met een motor- of roeibootje, kano of surfplank het water op, het is allemaal mogelijk. Daarnaast liggen ook bos, heide en zandverstuivingen op korte afstand van het familiepark. Lopend, per fiets of met de auto: het is allemaal mogelijk in Nunspeet. Een vakantie op dit park is dus aantrekkelijk voor alle leeftijden. Jong en oud zullen zich prima vermaken.

Ook op het park zelf is voldoende te beleven zo is er onder andere een kinderspeelplaats met airtrampoline, tafeltennistafel, Jeu de Boulesbaan, groot dam- en schaakbord en een beachvolleybalveld aanwezig.

Voor zowel de eigenaren als voor de huurders is op dit christelijke familiepark de zondagsrust gewenst. Dit is om die reden dan ook vastgelegd in het parkreglement, iedereen die zich daar aan wil houden is van harte welkom.

Op dit vakantiepark is het mogelijk om een motorboot te huren. De indicatieprijzen zijn € 50 voor een halve dag en € 85 voor een hele dag. De prijs is inclusief brandstof, zwemvesten en waterkaart.

Familiepark Nunspeet

Nunspeet, Gelderland, Nederland

De ideale vakantieplek, direct aan het Veluwemeer en op korte afstand van het bos en de heide.

  • Aan het Veluwemeer
  • Zondagsrust
  • 4 - 20 persoonsaccommodaties
  • Recreatieteam tijdens de mei - zomer - herfstvakantie
Accommodaties Parkinformatie