Terug naar overzicht

WhatsAppgroepen 

  • Parkleidersappgroep, is een gewone appgroep in het aanmaken, alleen bij deze stel je in dat alleen parkleider berichten kan plaatsen. Hierdoor voorkom je dat de gasten erop reageren en de appgroep overloopt met berichten en jouw belangrijke bericht niet meer in beeld is. In deze appgroep plaats je belangrijke duidelijke berichten.  Deze appgroep wordt voorzien van een profielfoto, die wij aanleveren. Het recreatieteam zal van deze appgroep ook gebruik willen maken om berichten in te plaatsen over hun activiteiten. 
  • Vakantiegastenappgroep, is een appgroep voor de vakantiegasten om onderling met elkaar te kunnen afspreken, ideeĆ«n van een spontane activiteit, met elkaar meerijden naar een activiteit en om er bv gevonden voorwerpen in te zetten. Deze appgroep voorzien van foto, die wij aanleveren (O&S met icoontje van een groep)
  • Fotoappgroep, hierin plaatsen jullie, het recreatieteam en de vakantiegasten foto's van de activiteiten of van de omgeving. Bij deze appgroep is het belangrijk dat jullie melding maken (bij starten en als er in de 2e week nieuwe gasten zijn toegevoegd) dat O&S ook in deze appgroep zit en dat wij de foto's kunnen gebruiken voor social media, website en advertenties. Zij die hier bezwaar tegen hebben, moeten dit bij jullie melden. Wij kunnen bij een naam niet weten om wie het gaat op een foto. Dit gebeurd maar zelden, dan gaat het meestal om een pleegkind waarvan niet bekend mag zijn waar hij/zij is. Ook voor deze appgroep leveren wij een profielfoto aan (O&S met icoontje fototoestel).  
  • Vooraf maak je deze appgroepen aan. Vooraf is 1 dag of eerder voor vertrek, scheelt stress ter plaatse. En voorkomt dat je deze groepen bijvoorbeeld pas na welkomstmoment gaat aanmaken. 
  • Vanuit ons reserveringssysteem maken we een gastenlijst met mobiele nummers, (dat zijn alle nummers die van een gezin bij ons bekend zijn)aan. Deze lijst wordt geĆ«xporteerd naar een googleaccount en deze lijst kan dan op jullie mobiel uitgelezen worden.
  • Bij de namen van de vakantiegasten staat W1 of W2 of W12, deze weergave is voor jullie bedoeld, hierdoor weten jullie wie welke week aanwezig is en welke week in een appgroep hoort. Gaat een gast na 1 week weg, moeten ze zichzelf uit de groep verwijderen. Sommige vinden het ook leuk om nog een week na te genieten met de fotoappgroep.
  • Wanneer bekend is in welke woning, appartement een gezin verblijft dan staat dat achter de naam van het contact bijvoorbeeld W12 Wim Snoek D4. Wim Snoek is er beide weken en verblijft in appartement D4.
  • In de fotoappgroep voeg je bij aanmaken van de groep gelijk Wim (0031 6 51070568) en Marleen (0031 6 82929698) toe.
  • Neem een laptop mee om hierop WhatsApp online te kunnen gebruiken is makkelijker in het typen van berichten.
  • Dag voor vertrek de gasten een bericht sturen dat ze al het afval naar de afvalbakken brengen en goed checken dat ze alles mee naar huis nemen. Ieder jaar blijven er spullen van de gasten in de woning achter, waardevolle spullen tot een zak met vuile was.