​​​​​​​Goede doelen zomer 2024

Tijdens het O&S concept wordt er tijdens de kerkdiensten of via WhatsApp gecollecteerd voor de door ons geselecteerde goede doelen. 

MAF - Henk en Jorine Versteeg
​​​​​​​Lees meer...

​​​​​​​Goede doelen zomer 2023

Wycliffe 

Beste lezer,

Via O&S vakanties kregen wij het bijzonder mooie bericht dat er maar liefst € 6.100,- is opgehaald voor het Bijbelvertaalwerk in Ghana onder de Mampruli. Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!

We willen u kort informeren over het project waarop u betrokken was. Het doel van het project is het vertalen en verspreiden van het hele Oude Testament en publiceren van de vertaalde teksten in het Mampruli.

In de afgelopen maanden:
• zijn zes Bijbelboeken gedrukt en verspreid (1&2 Samuël, 1&2 Koningen, Prediker en Hooglied).
• zijn de Bijbelboeken vertaald en gecontroleerd door het team en 25 meelezers uit de gemeenschap.
• heeft een externe consultant vier Bijbelboeken gecontroleerd samen met het team.

Wat is het bijzonder om te merken dat we met elkaar het Bijbelvertaalwerk mogelijk maken, ieder op zijn eigen manier. Mocht u betrokken willen blijven bij het Bijbelvertaalwerk, neem dan eens een kijkje op www.wycliffe.nl/doemee en vind de manier die het beste bij u past!

​​​​​​​We willen u vragen te (blijven) bidden voor het Bijbelvertaalwerk in Ghana, maar ook wereldwijd. Het Bijbelvertaalwerk kent uitdagingen, maar ging ook nog nooit zo snel. God spreekt door Zijn Woord tot steeds meer mensen! Nogmaals hartelijk bedankt voor uw betrokkenheid. We wensen u Gods zegen toe!

Met vriendelijke groet,
​​​​​​​
Bram van Grootheest
Directeur Wycliffe Bijbelvertalers

​​​​​​​Wycliffe Bijbelvertalers Nederland | De Bijbel in de taal van je hart!


​​​​​​​Geloof in Groningen  

Beste broeders en zusters, 

Wat een geweldige zomer is het geweest! We willen u allen van harte bedanken voor uw bijzondere steun, zowel in gebed als in de vorm van gulle collectes. Dankzij uw vrijgevigheid hebt u gezamenlijk maar liefst € 6.100 opgehaald voor ons missionaire jeugdwerk in Noordoost-Groningen. 

Het is nu tien maanden geleden dat we begonnen zijn en we zijn vol blijdschap getuige geweest van de groei van het werk in onze regio. Ook veel jeugd uit Noordoost-Groningen sluit zich aan bij onze activiteiten; of het nu de Kinder Bijbel Club is, onze Jongerenevents, of de jongeren die zelfs al zijn begonnen aan een Bijbelcursus. 

Dit missionaire werk wordt 100% gedragen door giften en is dus mede mogelijk dankzij uw liefdevolle ondersteuning. Uw gebeden en collectes hebben ons aangemoedigd en gesterkt, en we zijn diep dankbaar voor dat "bemoedigende zetje in de rug." In een wereld die soms verwarrend en geestelijk koud kan zijn, hopen we en bidden we dat we velen mogen vertellen over de liefde en genade van de Heere Jezus. 

Wilt u op de hoogte blijven van ons werk? Meld u dan aan voor onze nieuwsupdates via 
www.geloofingroningen.nl

Nogmaals, hartelijk dank voor uw steun. Samen gaan we verder met het verspreiden van het goede nieuws! 
​​​​​​​
Met hartelijke groet, 
Bert & Christa Noteboom