Wim & Marleen Snoek

Wie zijn wij

In 1995 zijn Christiaan Olie (O) & Wim Snoek (S) begonnen met vakantiehuizen te verhuren in Tsjechië. Het aanbod werd al snel verder uitgebreid naar meerdere landen. Christiaan is na een paar jaar gestopt en Marleen Snoek heeft zijn plaats ingenomen.

Christelijke gezinsvakanties

Onbezorgde vakanties voor reformatorische gezinnen. Daar zorgen we sinds 2000 met veel plezier en betrokkenheid voor! Op onze christelijke vakantieparken genieten jullie als gezin van het vertrouwde van thuis en het samenzijn met gelijkgezinden. Op zondag zijn er kerkdiensten. Het team regelt leuke activiteiten voor jullie kinderen tussen 4 en 25 jaar. De parkleider organiseert de gezinsactiviteiten van dagtochten tot sing-ins. Zo nemen jullie naast ontspanning en vakantieplezier een rijke, inspirerende herinnering mee als prachtig souvenir!


​​​​​​​Christelijke 50PLUS vakanties

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Normaal ging u met het hele gezin naar één van onze christelijke vakantieparken, waar gezelligheid en saamhorigheid werd ervaren, maar waar mooie ontmoetingen plaatsvonden rondom de Nederlandstalige kerkdiensten of bij het volleybalveld. Nu de kinderen niet meer meegaan is het even puzzelen naar de juiste invulling van uw vakantie. Natuurlijk is het heerlijk om samen op vakantie te gaan, maar ergens mist u toch het speciale gevoel van een christelijk vakantiepark. Dit nieuwe concept voorziet hierin!


​​​​​​​De kernwaarden van O&S vakanties

Oprecht

Wij werken vanuit ons hart. Wij vinden het belangrijk dat u een vakantie boekt die écht bij u en uw partner/gezin past. Daarin geven wij u een eerlijk advies, ook als dit betekent dat we 'nee' moeten verkopen.


Betrokken

Wij willen dat uw vakantie aan uw verwachtingen voldoet of, liever nog, boven verwachting is. Daar voelen wij ons persoonlijk verantwoordelijk voor, van de mensen op kantoor tot de parkleider(s) en het recreatieteam. Heeft u vragen of wensen, of is er onverhoopt iets niet naar wens? Wij zijn er voor u.


Vertrouwd

Wij bieden u een onbezorgd vakantiegevoel, met de vertrouwde kaders van thuis. Zondagsrust, samenzang, kerkdiensten en gepaste activiteiten zijn bij ons vanzelfsprekend.


Plezier

Voor onbezorgd vakantieplezier moet alles tiptop in orde zijn: de reis, het park, de accommodatie, de parkleiding, het recreatieteam en de activiteiten. Daar zet ons hele team zich continu, met zichtbaar plezier, voor in!


Kleinschalig

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, verbinding en verdieping. Bij ons vindt u daarom geen massale vakantieparken, maar fijne bestemmingen waar de menselijke maat centraal staat.