Wim & Marleen Snoek

Wie zijn wij

In 1995 zijn Christiaan Olie (O) & Wim Snoek (S) begonnen met vakantiehuizen te verhuren in Tsjechië. Het vakantiehuizenaanbod werd al snel verder uitgebreid naar meerdere landen. Christiaan is na een paar jaar gestopt en heeft Marleen Snoek zijn plaats ingenomen.

Sinds 2000 bieden wij het concept ‘Vakanties in Eigen Sfeer’ aan. Op deze christelijke vakantieparken huren wij een (gedeelte van het) park af en is er parkleidersstel met een recreatieteam aanwezig. Dit team zorgt voor een aantrekkelijk programma voor jong en oud. Daarnaast worden er in die periode Nederlandstalige kerkdiensten in de directe omgeving georganiseerd.

Tot 2008 hebben we alleen Thyon 2000 als christelijk vakantiepark aangeboden en dit was ieder jaar opnieuw een succes. Wij merkten dat er binnen onze klantenkring steeds meer behoefte was aan vakanties waarin reformatorische / christelijke gezinnen op een ongedwongen manier vakantie konden vieren. We hebben toen besloten dit concept verder uit te breiden en inmiddels bieden wij nu meerdere christelijke vakantieparken aan op diverse locaties in Europa.​​​​​​​

Wat kunt u verwachten van onze vakantieparken?
Vakantie, waar men juist ook in het buitenland, zondags naar Nederlandstalige kerkdiensten kunt gaan! Vakanties waarin ook de kinderen, tieners en jongeren in een vertrouwde / veilige sfeer met hun leeftijdsgenoten plezier kunnen hebben. Vakanties, waar ondanks alle verschillen wederzijds respect en acceptatie is voor elkaar. Dit zijn drie belangrijke peilers waarop ons concept is gebaseerd! Op de vakantieparken heerst een ongedwongen sfeer, meedoen aan onze activiteiten is leuk, maar niks is verplicht!

Wij weten waar we over praten!
Voordat we een vakantiepark gaan verhuren als christelijk vakantiepark worden eerst de vakantiehuizen en/of appartementen persoonlijk door ons geïnspecteerd. Wij weten zodoende wat we verhuren en dit zorgt ervoor dat we er zeker van zijn dat we alleen vakantiehuizen van goede kwaliteit verhuren. Daarnaast verkennen we altijd eerst zelf de omgeving zodat we u bij alle vragen over de omgeving, bezienswaardigheden en uitstapjes een passend antwoord op uw vraag kunnen geven.

Onze verschillende concepten
Sinds 2012 bieden we verschillende soorten concepten aan binnen onze christelijke vakantieparken. Ieder park presenteren we met de onderstaande kenmerken die op dat specifieke vakantiepark van toepassing zijn:

* Eigen recreatieteam
* Nederlandstalige kerkdiensten in de directe omgeving
* Parkleider met externe activiteiten

Vakantiehuizen
Naast de O&S conceptparken bieden wij ook de mogelijkheid om een keuze te maken uit de 80.000 vakantieverblijven door heel Europa!